СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Дали со победа на Колумбија Јапан иде даље?

Јака е групава нек си ибе матер и покрај тоа што е претерано подценета и од коментаторите и од темава.

Слики од гркинката под итно.

hi-greece.gif

Ама нема везе битно ние ги заебаваме на фејсбук си пишуваме саркастични постови кој е како нас бе ? ДОМИНАЦИЈА ![DOUBLEPOST=1403642847][/DOUBLEPOST]Јас ептен ја поштувам играва на Грциве. Премногу паметна игра. Може да ги хејтате колку сакате (а после да се чудите кога други не хејтаат нас) ама ова е и те како паметна игра. Алал им вера си тераат една игра неколку години и тоа им носи успех, а има екипи што не знаат една иста игра да фураат ни 90 цели минути.
Meне ич не ми сметаат бе, баш океј репрезентација ми се, имаат некои добри играчи и како што кажа си имаат една одредена филозофија и си ја фураат така а не ние доминантна игра ќе праиме, со посед. хехехехе дај нешто по смешно.

Си сфатиле луѓето дека немаат капацитет да играат доминантен фудбал, со посед и со слични курци си се определиле на дефанзива и на контри и добро им иде.

Ја сакам и нашиве дебили да почнат вака да играат, натепај 7 копачи у тим нека се бранат како последно да им е, напред 2-3 брзи играчи и на контри бам бам.
А Бошко посед ќе имплементирал, Бабунски Чави ќе му биде. :pos:

^ ти не други да :D

Штом Драган кажа дека БСК полесно би примила гол супер 1-1 ќе биде Јееееј

Гордост европска се Грците. Мора некој да ја одбрани европската фудбалска чест.

A shto maler gi bie...vtora stativa Grcive.

Слика од jапонката сакаааам ме запали у пм. :D

Бони-Бомбони!

Сама заминав... е-е. Вака-Онака ее ее... итс тајм фор Африка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom