СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Јужните не само што се финансиски срам на Европа туку и спортски. Кога ги гледам првото што ми паѓа на памет е дека на светското треба да има помалку екипи од Европа а повеќе од другите континенти.
Патем знае ли некој колку гола имат дадено Јужните во нивната историја на светските првенства

На цигансково племе треба да им се забрани да играат на големи натпреварувања. Какво племе циганско чоече ццц :facepalm:

Јужните не само што се финансиски срам на Европа туку и спортски. Кога ги гледам првото што ми паѓа на памет е дека на светското треба да има помалку екипи од Европа а повеќе од другите континенти.
Патем знае ли некој колку гола имат дадено Јужните во нивната историја на светските првенства
2 гола имале дадено само на 3 првенства ова им е 4то и сеуште немаат дадено гол.
Ги фаќам Колумбија 1, Уругвај 1 и ги чекам косоокиве и јасно ми стана дека нема да ги фатам кога циганиве добија црвен. :facepalm:

Буквално се срам за спортот овие педериве. Ова им е трето светско и имаат дадено 2 гола, еден повеќе од Руни:pos:

де бе аман, што Грците толку им се наапавте, they were there for the taking со 10 души , косоокиве се плеткаат пред гол.

на пат е по иста постапка да ја минат групата како на европското грчиштата. Денес ќе извади бод со играч помалку , последно коло ќе ги тепа Брегот со некој гол од прекин и ете ти го во 1/8 финале :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Aко победи со 1 гол грција ќе има ист број бодови ама слаба гол разлика.Или кога се споредуваат два тима се гледа меѓусебниот ?

Aко победи со 1 гол грција ќе има ист број бодови ама слаба гол разлика.Или кога се споредуваат два тима се гледа меѓусебниот ?

па тоа де , ако се два тима со ист број бодови меѓусебен се гледа. Останува да се молиме да не се деси ова сценарио . СМРТ !

Буквално се срам за спортот овие педериве. Ова им е трето светско и имаат дадено 2 гола, еден повеќе од Руни:pos:

Ништо Европа доста им помагаше финансиски ќе треба и со голови да ги помагаат. Еве Германија можеше да им поклони два гола од текмата со Португалија.

Заебавајте се вие ама Јужните имаат ЕП освоено, ние сонуваме да се пласираме на истото. :)
A nashite da bea na Svetsko i vaka da igraa ke vikavme, ej vidi kako pametno igraat nashite.
"Bjezhimo mi sokolovi, a Turci nas jure ko pizde"

Заебавајте се вие ама Јужните имаат ЕП освоено, ние сонуваме да се пласираме на истото. :)
Јужните имаат 160 години држава, фудбалски клубови формирани 1908, ние имаме држава 23 години со спортска инфраструктура ала селска задруга Кадрифаково. Ние сме посебна приказна, имаме ние пат за одење....ако продолжиме вака во фудбалов нажалост долг.

Јужните имаат 160 години држава, фудбалски клубови формирани 1908, ние имаме држава 23 години со спортска инфраструктура ала селска задруга Кадрифаково. Ние сме посебна приказна, имаме ние пат за одење....ако продолжиме вака во фудбалов нажалост долг.
Точно е за жал. Муабетот ми е оти знаеме некогаш да претераме со исмевањата. Еве во ракомет ги дотепавме, па и во кошарка кога ги утепавме, иако и таму имаат освоено титули сепак имавме причина да им се смееме колку сакаме. :)

Bile sramota za Evropskiot fudbal a 4to svetsko im e.. Ziveo nacionalizam -.-

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Bile sramota za Evropskiot fudbal a 4to svetsko im e.. Ziveo nacionalizam -.-

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Срамота е со стилот на игра, каде што им е побитно да не примат гол, отколку да дадат. Сепак сите сакаме голови и интересна игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom