СП 2014 - Група А (Бразил, Хрватска, Мексико, Камерун)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Значи Мексико каков фудбал игра :cuc::cuc::cuc::cuc:

ауу Хрватска-Мексико и Мексико-Бразил какви натпревари ќе бидат...:drk::drk::drk::drk::drk::drk:

thepassion.gif

Хахахахаха не знаев дека е овој Сон Џоку. :D

Јани новиве „саатови“ за измени. :D

Инаку приметувате дека публикава извикува нешто кога дегажира голманот на Камерун? :D

Инаку приметувате дека публикава извикува нешто кога дегажира голманот на Камерун? :D

Олееееееееееееееее? :D

Се прашува што стана со Пабло Барера кој прикажуваше одлични игри за Мексико минатото СП. Од 2012 нема повик за репрезентација :tapp:
Како пропаднал у пм... Имаше многу понуди после првенството, а ја прифати онаа на Вест Хем (и Депор го бараше :D). Сега гледам во Круз Азул игра :unsure:

Не знам зошто мексиканциве не го повикале Каутемос Бланко или Џерардо Торадо. :icon_mrgr:

И она што најмногу ми прави ќејф кај тренерот на Мексико човекот кажал дека преферира играчи од домашната лига зошто легионерите само му ја забавувале играта. Ги растурија на Камерунците. Ќе им ја видиме силата против Хрватска и Бразил мислам дека и со двете можат да се носат. И дека Хрватите ќе имат проблем со брзината на Мексиканците.

Мило ми е за Телевиза Пресента, и покрај тоа што судијата ненормално ги уништи, сепак покажаа карактер и го добија натпреварот. Тренерон ми е легенда, ме потсеќа на Марк Хофман од SAW серијалите.Овие црниве платеници нека ги пакуваат куферите, очигледно дека паметот им е само во парите

За дуелот Хрватска - Мексико, било кој да помине од овие две екипи, нема да биде незаслужено

Од првово коло може да се дојде до заклучок дека Хрватска - Мексико ќе биде утакмичиште.

Оваа група 90% е готова. Бразил и Мексико идат даље.
Искрено не верувам многу дека Хрватска може сега да победи било кој од Камерун или Мексико и заслужено ќе си отиде дома.
Историјата се повторува, Германија 2006 година. Само овде место Австралија го имаме Мексико.[DOUBLEPOST=1402683783][/DOUBLEPOST]
Од првово коло може да се дојде до заклучок дека Хрватска - Мексико ќе биде утакмичиште.
Чекај бе брат.....може црњиве да је изјебат Хрватска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom