HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да стигне до топката и тоа повисок од Игуаин , сакаш да кажеш дека е нормално да влета со колено во лице ?
Klasicen likeaboss stav ima, i ko karakter mi se svigja kakov e, sportski role model, i fer igrac.
А од кога тоа голманите пазеле како ја избацуваат топката од свој шестнаесетник?
Ти пишаа и погоре, мора Ноер да се заштити при такви скокови за да не падне јако на земја. Не може ко супермен да влетува со исправени нозе
Стварно ? Инцидентот на на раб на шеснаесетник , Игуаин треба да се пази да бега од Нојер бидејќи тој се затрчал да удри топка а за да стигне до неа треба да го онеспособи Игуаин . Нема логика ова што го напиша.
![]()
Уште 3X30 ставиле , а тоа се плус одиграни минути .
Се сеќавам на оваа ситуација , иако е различна од онаа на Нојер , и овде Бартез заслужи жолт и пенал за Бразил.
Ja igrav aktivno fudbal dolgi godini i praviloto sekojpat bese stom golmanot ja faka topkata, ili ja mane nekade, seedno, togas ne e faul. Deka grdo go mana Neuer toa da, ama po pravilo ako odime toa bese cista situacija. Ne e slep sudijata da ne vidi sto se desi, no itoj sudese po pravilo.
затворајте темава![]()
Гигс против Олимпијакос на 41 година 12 истрча
Дете оди гледај балет додека да ги научиш правилата, за тебе било заслободен иако било во 16Премногу се заштитени голманите на тој аспект , но често и најмал фаул над голман се суди тоа е во ред кога играчот фаулира над голманот , а овде имаше класичен нокаут , Игуаин воопшто не го виде Нојер кога влета овој директно на него . Можеби сум грешка па такви се правилата , но за мене она беше ако не за пенал тогаш слободен удар(иако беше шеснаесетникот) , но во никој случај да не поминеше неказнето Нојер.[DOUBLEPOST=1405331100][/DOUBLEPOST]
Оди облечи костумот и полетај .![]()
Оди облечи костумот и полетај .![]()
Дете оди гледај балет додека да ги научиш правилата, за тебе било заслободен иако било во 16, друго ти повторувам ако Ноер не изреагира како изреагира имаше шансе тој да се повреди од игуаин затоа што рацете му се нагоре и не би можел да се приземји како што треба, а Игуаин игра толку време фудбал и треба да е свесен дека голман може да му излезе и да го однесе.
не се секирај ти за мене,ама ти со твојава неинформираност и тврдоглавост нема никаде да стигнеш.Многу небулози лупеташ во секој пост и после се чудиш зошто пола форум те носи во потпис.
Земи информирај се,не го користи интернетот само за порничи и за цртани,па после дојди тука и дискутирај како човек,не да се понашаш ко мало дете.