СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Последно уредено:
World Cup Players To Watch

Luis Suarez

Strengths: Knows racial slurs in nine languages; Sharp molars in lower jaw; Obliviousness to social norms and basic human decency allows him to really focus on playing soccer

Weakness: Has trouble adapting game to civilized society

Nicknames: Asshole, Prick, Piece Of Shit, Cheating Fuck, Racist Fuck, Cheating Racist Fuck

Claim To Fame: Will really go the extra mile to be a dick

Pet Peeve: Other people

Biggest Secret: Feels absolutely nothing while listening to Uruguay’s national anthem before kickoff

Role Models: Lance Armstrong, Alex Rodriguez

Punishment For Racially Abusing, Biting Other Players: Millions of dollars in sponsorships, starting spot on Liverpool FC and Uruguayan national team

Any Remorse For Way He Conducts Himself As A High-Profile Professional Athlete: Nope

Fun Fact: Fuck him

10363353_10152299836679821_6063042640412816064_n.png

Најнискиот селектор на светсково :D (aj aко смее некој да ми го побие овој факт)

Празно ќе ми биде остатокот од мундијалот без омилената ми репрезентација и затоа не ми се збори ич:(. Реално кривицата за неуспехот според мене е кај самите италијани,добра игра против Англија,за да се испрскаат на останатите две утакмици. Пријатно сум изненаден од играта на латино-американците,многу се напалени,срце оставаат на терен ,затоа секоја почит(y) До крајот ќе ги симпатизирам јувентините што играат за своите држави :) .

Шо не пробаат и ФФМ бе некој таков шашав селектор бе, како Рехагел или овој новиот Сантош? Ама не е до селекторот, грчиштата(без разлика дали ги сакаме или не) трчаат како луди за својата репрезентација, не се технички добри, ама надокнадуваат со многу трчење, тактички се добри, се бранат како ненормални, играат на контри и то. Овие нашиве и Чоло Симеоне да им е селектор, стандард си се башибозук, банда без команда, не се знае кој пие кој плаќа, кој коси а кој вода носи...

Големо чудо фризурата еј. Тука хуманото дело е плаќањето на операцијата, демек со фризура може да го спаси момчето.

Премногу гугл транслејт не е на арно, ги меша работите.

My son has not been operated, and Cristiano Ronaldo at the time said he would pay part of the cost of operating my son when the time came, but thankfully that day (the day of the surgery) has not arrived.
I want to say that I follow and will eternally be grateful to Cristiano Ronaldo, the person that he is, who talks with me and relays the status of my son and to all the anonymous people who have unselfishly helped my little one! Thank you all again!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom