_predator_
Студент\Џаболебар
- Член од
- 17 декември 2012
- Мислења
- 2.254
- Поени од реакции
- 2.461

Italy completed 92.2% of passes vs England. Highest pass % by any team in a World Cup game since 1966.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
таков е моделот на Пума за на СП. Инаку Асу Екото додека беше во прв тим на Тотенхем носеше две различни копачки поради суеверие, не од што таков е моделотНе знам можда милион пати е поставено прашањево ама ме мрзи да роварам по странициве.
Шо е финтава со различниве копачки шо ги носат? Пипи Долгиот Чорап нова верзија?
Англија моментално на хартија има два пати поквалитетен состав од Италија, а вчерашниот натпревар е доказ колку само значи тренерот за една екипа. Прандели е одличен тренер и одлично ја имаше поставено играта на своите избраници. Имаше само малку пропусти во одбраната но беа корегирани за брзо време. Хоџсон е тенџере и страшно ми иде на живци, и во Ливерпул ме нервираше многу, затоа што највеќе ги симпатизирам Ливерпул од Англија. Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.A Па италија еден квалитетен тим што извади![]()
Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.
Брат групи да пројдат, не да направат нешто повеќе.Чим во 2006 не направија ништо со оној фонд на играчи, сега ли очекуваш нешто да направат?![]()
Многу чудно ефе имаше топката, од овој агол потешко се гледа. Ако гледаш од право, топката тргна према делот кај што беше Харт ама наеднаш скрена. Погоре, линкот на vidooq.Mistery of the century: дека тргна Харт?!!
http://gfycat.com/WeeklyPlayfulJavalina