СП 2014 Бразил - генерална дискусија

10343517_10204205800808978_5613497729619117132_n.jpg

Italy completed 92.2% of passes vs England. Highest pass % by any team in a World Cup game since 1966.

Не знам можда милион пати е поставено прашањево ама ме мрзи да роварам по странициве.
Шо е финтава со различниве копачки шо ги носат? Пипи Долгиот Чорап нова верзија?

Не знам можда милион пати е поставено прашањево ама ме мрзи да роварам по странициве.
Шо е финтава со различниве копачки шо ги носат? Пипи Долгиот Чорап нова верзија?
таков е моделот на Пума за на СП. Инаку Асу Екото додека беше во прв тим на Тотенхем носеше две различни копачки поради суеверие, не од што таков е моделот :D

A Па италија еден квалитетен тим што извади :D
Англија моментално на хартија има два пати поквалитетен состав од Италија, а вчерашниот натпревар е доказ колку само значи тренерот за една екипа. Прандели е одличен тренер и одлично ја имаше поставено играта на своите избраници. Имаше само малку пропусти во одбраната но беа корегирани за брзо време. Хоџсон е тенџере и страшно ми иде на живци, и во Ливерпул ме нервираше многу, затоа што највеќе ги симпатизирам Ливерпул од Англија. Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.

Ова светско до сега е многу по интересно од минатото.Само така да продолжи..Прошлото беше досаден лош фудбал + вувузели.
Досега милина.
За вечер -
Швајцарија-Еквадор нерешено
Франција рутински да го тепа Хондурас
Босна тесно да изгуби од Аргентина.

Ако не успее да пројде групи нека се самоубие одма, срамота ќе е со овој фонд на играчи да испаднеш у група.

Чим во 2006 не направија ништо со оној фонд на играчи, сега ли очекуваш нешто да направат? :icon_mrgr:

Mistery of the century: дека тргна Харт?!!
http://gfycat.com/WeeklyPlayfulJavalina
Многу чудно ефе имаше топката, од овој агол потешко се гледа. Ако гледаш од право, топката тргна према делот кај што беше Харт ама наеднаш скрена. Погоре, линкот на vidooq.

Иначе СП2014>>>СП2010. Толку.

Ако забележите, и на Жунињо вака му патуваа топките. А и самиот Жунињо кажа дека Пирло му го има откриено неговиот шут.

Дефинитивно Хоџсон е дебил невиден...абее стари ај иди легниси..цццц

А чек вие очеквуавте од Хоџсон да прави магии со Англија? Јок бе. Он е најголемиот кривец ради тактички аспект што потфрлија, ама другде е гнило, у самата ФА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom