СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Вчера Донован го сруши рекордот на MLS во број на постигнати погодоци 135
10329769_10152035520327035_6561806940889418528_o.jpg

16 days to go
2342099_full-lnd.jpg

A record 16 cards - 12 yellow and four red - were shown during the Round of 16 match between Portugal and the Netherlands at Germany 2006.

The game, which became known as ‘The Battle of Nuremberg’, saw Portugal win 1-0 and both sides end with nine men thanks to the dismissals of Costinha, Deco, Khalid Boulahrouz and Giovanni van Bronckhorst.

In contrast, two entire tournaments - the 1950 and 1970 FIFA World Cups™ - passed without a single player receiving his marching orders.

Деко кое играчиште беше

Се очекува Коста да биде фит до 9-ти јуни, затоа Дел Боске калкулира со списокот. Според Шпанските медиуми доколку се одлучи да оди без Коста најверојатно ќе земе само двајца напаѓачи плус Фабрегас како лажна 9-ка.

Оф топик, Деко го ебат у Бразил сеа за допинг дека зимал.:D

Италија и Бразил никад немале послаб тим.

true story.

Brasil 3.85
Germany 6.00
Argentina 6.00
Spain 7.5

првите четири фаворити за победник според бвин . Малку ја прецениле Аргентина , ама ајде.
Will Brazil win the World Cup 2014? No 1.24 :facepalm:

Квотите ужас . Ја би ставил некој денар на Германија , ама немаше да е лошо барем 8 да е квотата . :D

Исто Уругвај 29 квота да освои делува интересно.

Ќе мора со некоја уплата да се внесе дополнителен адреналин во гледањето . Бит че интересен месец бе , само нека почне .

Жребувањето дали е полудиригирано дали уште сега се знае која група со која би вкрстувале ајде ако има некоја шема постирајте ја...
Чисто нешто да иступувам вака на две недели пред почеток на светско.

Мои фаворити од сенка се Колумбија, Уругвај и Белгија... реален фаворит по мене се Германија и Бразил.

Brasil 3.85
Germany 6.00
Argentina 6.00
Spain 7.5

првите четири фаворити за победник според бвин . Малку ја прецениле Аргентина , ама ајде.
Will Brazil win the World Cup 2014? No 1.24 :facepalm:

Квотите ужас . Ја би ставил некој денар на Германија , ама немаше да е лошо барем 8 да е квотата . :D

Исто Уругвај 29 квота да освои делува интересно.

Ќе мора со некоја уплата да се внесе дополнителен адреналин во гледањето . Бит че интересен месец бе , само нека почне .
Се согласувам и јас баш ги гледав коефициентите не се реални баш посебно првите четири...Јас би ги подредил под ред
1.Бразил
2.Шпанија
3.Германија
4.Аргентина итн на доле.... не се знае секако кој ке освои ама кладилнциве многу ја потценуват Шпанија , точно е дека Аргентина и Германија се во страшна форма ама како и обично големи се шансите да назгазнат на некоја ''мина" и да бидат демолирани , а додека Шпанија освен од Бразил не ми се верува да бидат надиграни од некој друга репрезентација ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom