СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Oва хрвативе да ти се смачи да ги гледаш, бем ти таков не креативен фудбал, со глава низ ѕид не може. Еден ебан Исланд не можат да го победат со играч повеќе цело полувреме. Ниту една сериозна шанса за гол, вака ако планираат да играат уопште и нека не идат за Бразил.

Па и овој Ковач глуми лудило со тоа играчите, Прањиќ, Иличевиќ, Едуардо и на крај оној Леон Бенко 30 годишен шпиц на РИЈЕКА, ок позз, следен пат нека земе некој од ФК Хрватски ДРАГОВОЉАЦ.

:facepalm:

А кој друг ќе даде гол за Португалија ? :icon_lol:

Oва хрвативе да ти се смачи да ги гледаш, бем ти таков не креативен фудбал, со глава низ ѕид не може. Еден ебан Исланд не можат да го победат со играч повеќе цело полувреме. Ниту една сериозна шанса за гол, вака ако планираат да играат уопште и нека не идат за Бразил.

Па и овој Ковач глуми лудило со тоа играчите, Прањиќ, Иличевиќ, Едуардо и на крај оној Леон Бенко 30 годишен шпиц на РИЈЕКА, ок позз, следен пат нека земе некој од ФК Хрватски ДРАГОВОЉАЦ.

:facepalm:

Мене ми се ептен симпатичен тим, ама денеска стварно безвеза, а и тоа што викаш за Ковач богами. :)

Ау им ебаа мајката на французите. :icon_lol:

haha 2-0 губи франција...хахаха епа така им е кога сакаат голови со Жиру како шпиц да даваат...хаха

Мене ми се ептен симпатичен тим, ама денеска стварно безвеза, а и тоа што викаш за Ковач богами. :)

Па и мене ми се симпатичен тим, имаат јак состав а играат како аматери да го ебам.

Јелавиќ газеше под водство на Билиќ сеа овие ми ставаат некои Бенковци кур се тресе.

Потругалицте тепаа 1-0, ништо посебно, ама многу битно што не примија гол на домашен. :) Грците изгледа исто така ќе поминат, не губат тие 2 разлика. :D

Дали тоа Грците дадоа 3 гола ? o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom