СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Каква и да е по изглед не ме интересира,но би сакал да се врати стариот принцип на летање т.е да нема чудни маневри како да е контролирана од вонземјани и да си оди право пропорционално на ветарот.:D
Тоа џабуланито беше смешки.А таа од 2006 уште полоша,на пример голот на Лам беше нешто страшно.:vozbud::гик:

Почнува ждребот за двојките во баражот .

Шведска -Португалија

Украина-Франција

Грција-Романија

Хрватска-Исланд :vozbud:

Ајде деф таму Португал, да не ги гледам, а Грците пак среќа имаат.

Ајде деф таму Португал, да не ги гледам, а Грците пак среќа имаат.

Не би рекол , мислам дека Романија ќе излезе како победник , а се надевам дека Хрватска ќе ги потцени на Исланд и ќе го гледаме Исланд на СП. Од другите двојки Шведска и Франција одат на СП.

Грција,Хрватска, Португалија и Франција одат понатаму според мене.

Не би рекол , мислам дека Романија ќе излезе како победник , а се надевам дека Хрватска ќе ги потцени на Исланд и ќе го гледаме Исланд на СП. Од другите двојки Шведска и Франција одат на СП.

Дај боже Романците ама тешко, а Исланд не верувам во такво нешто.

Според мене 4-те најдобри ги ставија меѓу себе .. Грците лабаво :facepalm:

Зошто било кој би сакал да го гледа Исланд на светско првенство? Тие се како лоша верзија на Норвешка, а Норвешка е доволно негледлива сама по себе.

Хрватска фудбал игра.

И аман еднаш нека отпаднат Грциве, не можам да ги гледам со антифудбалот на Ото кој сеуште го играат...

Зошто било кој би сакал да го гледа Исланд на светско првенство? Тие се како лоша верзија на Норвешка, а Норвешка е доволно негледлива сама по себе.

Хрватска фудбал игра.

Затоа што се мала земја и нација и би сакал да ги видам на СП , но сепак Хрватска е фаворит и поради искуството но и далеку поквалитетна репрезентација се.

Хрватска и Грција лесно ќе поминат, а една од Франција и Португалија ќе испадни.

Затоа што се мала земја и нација и би сакал да ги видам на СП , но сепак Хрватска е фаворит и поради искуството но и далеку поквалитетна репрезентација се.

Мала земја, јака работа. Сакам фудбал да гледам на СП, не некои селани по метро и деведесет кои само ја лупаат топката...

Хрватска на големите натпреварувања секогаш покажува одлична игра, да ти е мерак да ги гледаш. Сега откако си замина идиотот Штимац, ќе бидат уште подобри.

Инаку, јас мислам дека ќе поминат Португалија, Хрватска, Франција и Романија. Ова со Романија ми е навивачки, инаку 50-50 се шансите од тој пар кој ќе оди понатаму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom