СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Да додадам за тие што не знаат @Malcolm van den Сабаховић ги мрази Нигерија, кои се у група со Иран и Босна. Ако сакате да гледате со друштво некоја од тие утакмици, ви препорачувам со него да ја гледате :D

Бразил вс Шпанија-Холандија ќе биде можеби едно од најквалитетните (на хартија) осмина финални мечеви на СП

Франција чудно како доби таква група :icon_lol:
Енглезиве нека не ни одат поарно :pos:

Group A: Brazil, Croatia, Mexico, Cameroon
Group B: Spain, Netherlands, Chile, Australia
Group C: Colombia, Greece, Cote d'Ivoire, Japan
Group D: Uruguay, Costa Rica, England, Italy
Group E: Switzerland, Ecuador, France, Honduras
Group F: Argentina, Bosnia-Herzegovina, Iran, Nigeria
Group G: Germany, Portugal, Ghana, USA
Group H: Belgium, Algeria, Russia, Korea Republic
Ок време е за предвидувања :D

Германија со средна група, неможе со никого да се опуштат што е добро ама мора да поминат први. Роналдо нема мир од Германциве, ќе му остане доживотна траума :icon_mrgr: Гана со Боатенг и САД со Клинсман без шанси во оваа група.

Дедо Ванѓо

Group A: Brazil, Croatia, Mexico, Cameroon
Group B: Spain, Netherlands, Chile, Australia
Group C: Colombia, Greece, Cote d'Ivoire, Japan
Group D: Uruguay, Costa Rica, England, Italy
Group E: Switzerland, Ecuador, France, Honduras
Group F: Argentina, Bosnia-Herzegovina, Iran, Nigeria
Group G: Germany, Portugal, Ghana, USA
Group H: Belgium, Algeria, Russia, Korea Republic

Хрватска го наебала на отварањето....а баш сакав да гледам кој ќе наебе првото коло против Бразил....:tapp:

Платини го заебал и Џаро.....никој не може да ме убеди дека копилињата афрички имале толку среќа - никој.

Босанците во првата муслиманска група до сега....баш ме занима вехабистите во Горња Маоча за кого ќе навиваат кога ќе играат Иран - Босна. :pos:

Бед лак Брајан мимот треба да се вика Бед лак Костарика.

Толку од мене за ждрепкава....

Германија ако заврши прва у група после релативно полесен и е патот до полуфиналето у 1/4 финале ќе игра ако се иде ок со еден од Белгија,Франција а во полуфинале со победникот со Бразил и вториот од Б група(Шпанија или Холандија)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom