СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Од такт ме вади овој Фабрегас....Пи*ка...Против све се буни,тежок дајвер е....Страшен фудбалер али никакви човечки квалитети.

untitled-49imlg.gif

Кога ќе видам дека Мајкон го сметаат за еден од најдобрите на позиција десен бек ми се сере.Па тоа е низок удар за играчи како Кафу,,Турам,Невил,Лам,Салгадо итн..
Ова би биле моите два најдобрите состави на сите времиња иако јасно е дека некои играчи не сум ги гледал но според тоа што сум прочитал заслужиле..

4-2-3-1

Кан (Јашин)​
Кафу(Турам)-Бекенбауер(Канаваро)-Барези(Стам )-Малдини(Карлос)​
Зидан(Бекам)-Матеус(Чави)​
Меси(Фиго)-Марадона(Ривалдо)-Роналдо(Недвед)​
Роналдо(Пеле)​

Какви драми следат денес во азиските квалификации :drk:

Јужна Кореја - Иран
Узбекистан - Катар

Табела:
1 Јужна Кореја 14
2 Иран 13
3 Узбекистан 11

Првите 2 екипи во групата одат на светско , 3тиот игра бараж . Мора дечките од Узбекистан да влезат денес ! Не се нормални .
А овие Јужна Кореја ако наместат нерешено да им испоцрка цела аудио и видео техника и да мора од Кина да купуваат роба.

Иначе после Јапан и Австралија се пласираа на СП. :)

Мило и тоа многу мило ќе ми биде Узбекистан на победат денеска и да идат на СП.

Пак ги заебаа Узбекистан :mad: 3 циклуса се на милиметар од Светско , и секогаш извисуваат. А ако се знае дека претставникот од азија треба да игра бараж со 5тиот од Јужна Америка ..:(

Австралија, Иран и Јужна Кореја на СП..

Пак ги заебаа Узбекистан :mad: 3 циклуса се на милиметар од Светско , и секогаш извисуваат. А ако се знае дека претставникот од азија треба да игра бараж со 5тиот од Јужна Америка ..:(

А зашто ги заебале? И што е толку на пример Венецуела или Чиле подобар од овие? Освен ако искусниот иако очаен Уругвај не биде за тоа место во бараж не гледам причина да не поминат бараж.. Во спротивно Јужна Америка ќе има рекордни 6 од 10 репрезентации на муднијал....

А зашто ги заебале? И што е толку на пример Венецуела или Чиле подобар од овие? Освен ако искусниот иако очаен Уругвај не биде за тоа место во бараж не гледам причина да не поминат бараж.. Во спротивно Јужна Америка ќе има рекордни 6 од 10 репрезентации на муднијал....

Многу подобри.

Ништо не си кажал со ова образложи да чуеме. Со два збора јас ќе ти кажам не се знае два меча се е отворено.

Чиле подобри од Узбекистан колку и Германија од Австрија.

Чиле подобри од Узбекистан колку и Германија од Австрија.

А ти си ги гледал ли Узбекистан што тврдиш вака од ракав или името ти звучи дека се тапа.. Тие во Азија се редовно во првите. И Чиле од ваму иде доректно тоа најверојатно ќе биде Венецуела која е под просечна екипа..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom