СП 2014 Бразил - генерална дискусија

вториот жолт немаше никаква баш врска за картон што го даде судијата а сигурно си видел на резултати црвен овој погоре што Хенес во секоја тема што пишува и ајде.

untitled-49imlg.gif

браво во секоја тема мора да има по некој пост од тебе, сигурно немаш ништо видено од утакмицата и виде црвен и одма да пишеш, а дали било или не нема веза

браво во секоја тема мора да има по некој пост од тебе, сигурно немаш ништо видено од утакмицата и виде црвен и одма да пишеш, а дали било или не нема веза

Ај друг пат ќе те прашам тебе дали смеам да пишувам во секоја ново отворена тема.

Ама си напален :eek:

Го ставив видеото заради реакцијата на Балотели бидејќи излегуваше смирено, а потоа почна да удира и да крши, смешна ми е реакцијата негова. Го изгледав 2-то полувреме. Нема што да кажам за играта на Италијаните освен на одбраната која беше добра. Абате единствено слаб беше од одбраната. Можеа и да победат Чесите, Јирачек ја погоди стативата, а и Козак имаше две шанси.

Успат слушнете го коментаторот :LOL:, барем и головите ќе ги видите.

не бе Лука Тони требаше да игра..ја гледаше ли утакмицава или само мрчиш? вториот жолт немаше никаква баш врска за картон што го даде судијата а сигурно си видел на резултати црвен овој погоре што Хенес во секоја тема што пишува и ајде..
како второ нападот ли е крив што има 0 шутеви? они не дојдоа до топка пошто ги убија во средина и имаа ептен чисти шанси Чешка што сами се криви што не дадоа гол, е сеа тактички им е добар бодот на Италија и нормално си игра на резултат.

Лука да играше бар ќе шутнеше еднаш у гол ;)
муабетот ми беше за тоа дека Прандели прае несфатливи потези,почна со 4-3-1-2 а има само 1 класичен напаѓач и пун курац крилни напаѓачи,и после нема место за Дијаманти,Џовинко...:tapp:

Треба да си ја фура 3-5-2 Прандели ...

------------------Буфон
----Барзаљи---Бонучи----Киелини
Абате------------------------------Де Шиљо
-----Де Роси---Пирло-----Маркизио
-------Шарави--------Балотели

Треба да си ја фура 3-5-2 Прандели ...

------------------Буфон
----Барзаљи---Бонучи----Киелини
Абате------------------------------Де Шиљо
-----Де Роси---Пирло-----Маркизио
-------Шарави--------Балотели

Dobro , isto kaka Juve sto igra , ama problemot e kaj ABATE i DE SCIGLIO , na ovie mesta treba igraci sto trcaat celo vreme , sto atakuvat i branat ... Abate ne mozhe da go pravi toa...

Успат слушнете го коментаторот :LOL:, барем и головите ќе ги видите.

Леле сум се згазил од смеење :pos::pos: „Сад чу да разбијем ово стакло...“

Како се вика коментаторов? Марјан..?

Najdobar sostav na site vreminja :

-------------------Bufon

Maikon-----Kielini----Kanavaro----R.Carlos

-------------Pirlo---------Xavi

Messi----------Zidan---------C. Ronaldo

-------------------Ronaldo (debeliot)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom