СП 2014 Бразил - генерална дискусија

@Ѓорче 1932 Холандија загуби на СП од Шпанија во финале.. (во воведот пред знамето на Холанѓаните) (да надополнам од Џонтра)

уште прееска видов,ама не можев да едитирам,нека среди некој кога ќе има време,фала на исправката :D

Мали забелешки.
Кембел од Костарика во Олимпијакос игра.
Гузан од САД во Астон Вила.
Васил Тодороски е играчот на Рома во грчката репрезентација. :icon_lol:
Цело време додека спремав материјал:rolleyes: нешто Норич ми се моташе во глава :pos:

Аргентина со најстар состав досега

BpOaXY6CUAMfPNX.png
[DOUBLEPOST=1401820163][/DOUBLEPOST]
Мтв ќе го пренесува Светското првенство ?
Да, ама само среда. Така имаат откупено.... :rolleyes:

Ништо посебно , порано можеше далеку подобра селекција да се направи.

Ништо посебно , порано можеше далеку подобра селекција да се направи.

Па и не баш, зависи за кој интервал од годините мислиш но оваа дел на играчи од екс Југославија е многу квалитетен ..едноставно е..ги земаш најдобрите играчи од Хрватска како најквалитетна репрезентација од екс Ју и ја надополнуваш со Матич,Спахич,Иванович,Џеко,Пјанич,Коларов,Видич,Маркович,Јоветич...како резерви тука се Љаич,Јоич,Суботич,Ибишевич,Насташич... и тоа замисли ако ги додајме Хрватите со Манџукич,Модрич,Ковачич,Ракитич,Срна и Перишич + 3 голмани ете ти 23 играчи..

Кога ќе размислиш малце сите овие играчи играат во најголемиот и најбогатиот европски крем и дел од нив во квалитетни европски екипи што се борат за титули и ЛШ..

И тренер да биди Владимир Пекович :D

Гледа ли некој Швајцарија-Перу на СК? Цела утакмица имаат оркестар и трубат на трибини :pos:

Инаку се повреди Лихтштајнер, се надевам дека нема да биде и он жртва на пријателскивем ваљда е некоја полесна повреда. :unsure:

Анализиве :pos: :cuc: Среден постот на Трупер, @Ѓорче 1932 си требало да го тагнеш Џонтра кај делот за Депај, кој игра менаџер знае :icon_lol:

и после да напише книга со сите негови пцуења и колнења по играта.Косата му побеле,не може да игра како секој нормален човек :pos:

krivo levo ne se losi terminite
vo 18 i 22 casot najmnogu odgovara,toj vo 00 i vo 3 nautro e malku problem :D

Анализиве :pos: :cuc: Среден постот на Трупер, @Ѓорче 1932 си требало да го тагнеш Џонтра кај делот за Депај, кој игра менаџер знае :icon_lol:
Да бе и да му крашне постот после, као на Трупер празно да му стои. :D
Баталете ме од Фудбал Менаџер мене веќе, сега ни 12ката нејќе да ми ја пушти. Ќе ти ебам комфљукторот умрен. :facepalm::mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom