Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ви викам дрн дрн јариња е, тој вака филозофираше и релативиизраше за сите работи. Све другите беа криви, они се најневини, најмирни све нив некој ги мести.

абе не ми е мене битно кој е, него што пишува
ич не ми мења тоа дали е Дарданија, дали е некој глуп каур, или некој трол

Поздрав, ретко сум тука, се е во ред, не клеветете за мене ✌️
Не клеветиме, решаваме дилеми. Вклучи се во политичките дискусии, или гали го лавот.

Планирам во иднина да ги посетам браќата Талибани. Се гледа дека се многу чесни, срдечни, гостопримливи и храбри луѓе. Сакам да дознаам на што се должи тој нивен силен дух што никој не успеа да ги порази.

Те привлекуваат феминизирани авганистански момчиња, затоа сакаш да ги посетиш?

Инаку
1759748063944.png

Кај и да е и Нови Сад и Будимпешта ќе им бидат оставштина од Илирида. Многу тешка шизофренија, дури и за дагестански iq77 мозок.

Не клеветиме, решаваме дилеми. Вклучи се во политичките дискусии, или гали го лавот.
Јас гарантирам дека е македонец. Некој пациент од времето што е на форумов и што сака да се докажува и контра со луѓе на разни теми. Знае дека тематикава на која пишува е плодна за дискусија и ќе му реплицираат многу луѓе. Сака да докаже колку ни е мизерна државава со тоа што ќе велича уште помизерен народ од нас.

Мала веројатност оставам да е некој од типот на оној шалварон Мариглен што исто членуваше на форумов порано :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom