Не можам да ти потврдам, ама мене Фуркан и рандом писмен шиптaр ми е исто.Vikas gomnoto Furkan e ova haha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам да ти потврдам, ама мене Фуркан и рандом писмен шиптaр ми е исто.Vikas gomnoto Furkan e ova haha?
Може @Dardan-ia си фатил талибан, сега ужива и го баталил форумов?најверојатно е дарданија
у исто време едното го снема, другото се појави
Поздрав, ретко сум тука, се е во ред, не клеветете за мене ✌️Може @Dardan-ia си фатил талибан, сега ужива и го баталил форумов?![]()
Не клеветиме, решаваме дилеми. Вклучи се во политичките дискусии, или гали го лавот.Поздрав, ретко сум тука, се е во ред, не клеветете за мене ✌️
Те привлекуваат феминизирани авганистански момчиња, затоа сакаш да ги посетиш?Планирам во иднина да ги посетам браќата Талибани. Се гледа дека се многу чесни, срдечни, гостопримливи и храбри луѓе. Сакам да дознаам на што се должи тој нивен силен дух што никој не успеа да ги порази.
Јас гарантирам дека е македонец. Некој пациент од времето што е на форумов и што сака да се докажува и контра со луѓе на разни теми. Знае дека тематикава на која пишува е плодна за дискусија и ќе му реплицираат многу луѓе. Сака да докаже колку ни е мизерна државава со тоа што ќе велича уште помизерен народ од нас.Не клеветиме, решаваме дилеми. Вклучи се во политичките дискусии, или гали го лавот.