Не можам да ти потврдам, ама мене Фуркан и рандом писмен шиптaр ми е исто.Vikas gomnoto Furkan e ova haha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не можам да ти потврдам, ама мене Фуркан и рандом писмен шиптaр ми е исто.Vikas gomnoto Furkan e ova haha?
Може @Dardan-ia си фатил талибан, сега ужива и го баталил форумов?најверојатно е дарданија
у исто време едното го снема, другото се појави
Поздрав, ретко сум тука, се е во ред, не клеветете за мене ✌️Може @Dardan-ia си фатил талибан, сега ужива и го баталил форумов?![]()
Не клеветиме, решаваме дилеми. Вклучи се во политичките дискусии, или гали го лавот.Поздрав, ретко сум тука, се е во ред, не клеветете за мене ✌️
Те привлекуваат феминизирани авганистански момчиња, затоа сакаш да ги посетиш?Планирам во иднина да ги посетам браќата Талибани. Се гледа дека се многу чесни, срдечни, гостопримливи и храбри луѓе. Сакам да дознаам на што се должи тој нивен силен дух што никој не успеа да ги порази.
Јас гарантирам дека е македонец. Некој пациент од времето што е на форумов и што сака да се докажува и контра со луѓе на разни теми. Знае дека тематикава на која пишува е плодна за дискусија и ќе му реплицираат многу луѓе. Сака да докаже колку ни е мизерна државава со тоа што ќе велича уште помизерен народ од нас.Не клеветиме, решаваме дилеми. Вклучи се во политичките дискусии, или гали го лавот.
Поентата е што ти знаеш ништо. Фер е да си признаеш. Биди маж.Доволно е да знам дека лажниот пророк оженил мало девојче кое имало едвај 6 години, а кога наполнило 9 го ебел, доволно е да знам дека него го ебеле 20тина црнци од Пакистан во пустината кога шетал со Абдула, кои он самиот ги опишал како големи и високи со големи пениси, доволно е да знам дека за време на 20 години војувал 83 пати, убил илјадници луѓе, имал 20 жени робинки, пљчкал каравани низ пустините, идел со сперма исфлекан на пантолоните, и доволно е да знам дека бил екстремно глуп да јаде од вечерата подготвена од жената која што предходно и ја заклал целата фамилија вклучувајќи го и маж и, па умрел кретенот во екстремни болки. Е на таков човек верувате и му се клањате.
Со самиот текст што си го поставил само ја потврди мојата поента. Треба да читаш до крај.Те привлекуваат феминизирани авганистански момчиња, затоа сакаш да ги посетиш?
Инаку
Прегледај го приврзокот 457574
Кај и да е и Нови Сад и Будимпешта ќе им бидат оставштина од Илирида. Многу тешка шизофренија, дури и за дагестански iq77 мозок.
а океј тогаш, простено им е. Самата земја е 50 години во војна. Луѓето таму не живеат во комфор како што ти живееш тука позади монитор. Самите услови за живот ги направиле да бидат тврди и пожртвувани во каузата за која веруваат.