Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Го дрма јако шизофрена епизода, љети на кров.
Унитарна ќе е и без вас.

Унитарна ќе е и без вас.
Абе готово солзи ми капат, ми доаѓа да го љубам во образ три пати со погача и сол. Втор роденден ќе славам кога вампиров ќе умре.
Еден по еден.

Абе готово солзи ми капат, ми доаѓа да го љубам во образ три пати со погача и сол. Втор роденден ќе славам кога вампиров ќе умре.
Еден по еден.
Немој така, гледаш љубовни писма со посвета ни праќа.

Јас припаѓам на тие што работат за следните генерации. Премиери и академици ми нудеа да ја поделиме Македонија, не прифатив.

Еј овој дали е нормален бе? Сеа испадна светец, ради него не не делеле :pos::pos::pos:

Али Ахмети е полу Торбеш по мајчина линија. Неговата мајка е од реканскиот крај. Тоа и Цановски го напомна на едно гостување. Тоа не е некаква тајна.

И за време на Илинденското и Охридско-Дебарското востание ВМРО било помагано од Албанија со оружје и чети составени само од Албанци (од Албанија и Македонија). При ослободување на Дебар, Кичево и Струга влегле албански чети со двоглавиот орел и полумесечина и биле пречекани со воодушевување насекаде низ месното христијанско и муслиманско население.

Тој историски факт се става на страна и во сенка.

Унитарна ќе е и без вас.
Ахмети се улижува на Македонците, на македонски јазик!? :icon_lol:

И тогаш орелот му рече на лавот: ЦИИУУУ!

Еве класичен пример на еден комуњар и една дпмнеовка како работат против својот народ.
Прегледај го приврзокот 452929
Срамота е ова.
Зарем оваја нема бугаристански Пасоше.
БрмБрмБрррррм дај преку своите ургирај итно да и се додели.

П.С
Само БУГАРАШ (или имбецил) инсистира на спорење/нарушување на односи со Србија во услови кога Бугаристан води отворена нацифашистичка политика/пропаганда кон македонската држава Македонија и Македонците!

Унитарна ќе е и без вас.
Како ќе реагира Аљи и компанија ако на некој спортски натпревар се СКАНДИРА ....СИТЕ ГРАЃАНИ ДА ПЛАЌААТ СТРУЈА ?????
Дали ќе бара ЈОЈО да реагира :cool:

Срамота е ова.
Зарем оваја нема бугаристански Пасоше.
БрмБрмБрррррм дај преку своите ургирај итно да и се додели.

П.С
Само БУГАРАШ (или имбецил) инсистира на спорење/нарушување на односи со Србија во услови кога Бугаристан води отворена нацифашистичка политика/пропаганда кон македонската држава Македонија и Македонците!
Се согласувам бе Таксист, но исто така ги нарушуваат односите ваквите како василка и срѓан заедно со командантот ахмети, поранешниот грчки премиер самарас, бугарија со нивниот федеративен, кантонален михајловизам, они не разбираат, но ако дојде време треба да им нацртаме што сакаме.
Ние знаеме што сакаме, независна, унитарна македонска држава.
Автоматски споено мислење:

Али Ахмети е полу Торбеш по мајчина линија. Неговата мајка е од реканскиот крај. Тоа и Цановски го напомна на едно гостување. Тоа не е некаква тајна.

И за време на Илинденското и Охридско-Дебарското востание ВМРО било помагано од Албанија со оружје и чети составени само од Албанци (од Албанија и Македонија). При ослободување на Дебар, Кичево и Струга влегле албански чети со двоглавиот орел и полумесечина и биле пречекани со воодушевување насекаде низ месното христијанско и муслиманско население.

Тој историски факт се става на страна и во сенка.

Појма немаш од историја, на илинден нема албанци.
Има од другата страна.
Второ за Охридско Дебарското востание зошто Македонците во струшките села му кажале на Чаулев цитирам, тргни тоа црната кокошка, треба да се вее нашиот црвен лав.
Што е различно од денес?

Кога минавме крај селото Враништа, кое беше христијанско, кон нас се приклучија многумина од месното население. Луѓето почнаа да ме прашуваат што сме ја развеале таа црна кокошка, мислејќи на албанскиот орел и нели е подобро наместо неа да го развееме црвениот лав

Последно уредено:
Се согласувам бе Таксист, но исто така ги нарушуваат односите ваквите како василка и срѓан заедно со командантот ахмети, поранешниот грчки премиер самарас, бугарија со нивниот федеративен, кантонален михајловизам, они не разбираат, но ако дојде време треба да им нацртаме што сакаме.
Ние знаеме што сакаме, независна, унитарна македонска држава.
Автоматски споено мислење:

Појма немаш од историја, на илинден нема албанци.
Има од другата страна.
Второ за Охридско Дебарското востание зошто Македонците во струшките села му кажале на Чаулев цитирам, тргни тоа црната кокошка, треба да се вее нашиот црвен лав.
Што е различно од денес?

Кога минавме крај селото Враништа, кое беше христијанско, кон нас се приклучија многумина од месното население. Луѓето почнаа да ме прашуваат што сме ја развеале таа црна кокошка, мислејќи на албанскиот орел и нели е подобро наместо неа да го развееме црвениот лав
За време на Илинден и Крушевската Република имало и Албанци и Срби погинато. Не ти се точни информациите.

За Охридско-Дебарското востание зошто не се пишува во македонската историја толку и е ставено на страна? Дека имало бугарски карактер и било помагано од Бугарија и Албанија? И дека самите револуционери тогаш го потенцирале бугарското самосознание на тој дел од популацијата таму? (се мисли на словено христијанското население)

Еве да ја тргнеме “кокошката настрана“, се вее ли црвениот лав денес? И ако да, на која институција. Јас гледам југословенска петокрака. Никаде црвен лав.

За време на Илинден и Крушевскатаа Република имало и Албанци и Срби погинато. Не ти се точни информациите.

За Охридско-Дебарското востание зошто не се пишува во македонската историја толку и е ставено на страна? Дека имало бугарски карактер и било помагано од Бугарија и Албанија? И дека самите револуционери тогаш го потенцирале бугарското самосознание на тој дел од популацијата таму? (се мисли на словено христијанското население)

Еве да ја тргнеме “кокошката настрана“, се вее ли црвениот лав денес? И ако да, на која институција. Јас гледам југословенска петокрака. Никаде црвен лав.
Срби и Албанци на Илинден ахахахахахахахаха, Чаулев бугарин ахахахахахахахаха, ви умре вас пропагандата, гледајте си го љубчо кај чесниот бугарски албанец насер селмани и дркајте.
Бардовци за сите вас.
img_1_1739911960551.jpg

Дали има некој од Струмица поупатен во настаниве ?

Непалци биле ове двајца и женава.
Предходно 8 души се млателе со боксови и со секири. Ваљда исто Непалци според статијава.
Од кај кур се најдоа па овие у државава и зошто баш у Стумица ?

Втора шизофрена епизода

И Меџити исто.
За Охридскиот договор рече дека не е само политички документ и дека Албанците и Македонците, но и сите други етнички заедници, не се само делови од една држава, туку дека сите се нејзини соосновачи.
Срамота е што Мицко и власта присуствуваа на овој настан.

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: A__

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom