Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
" За натпреварот Македонија- Романија во Куманово е уапсено едно лице кое сакало да внесе транспарент со навредлива содржина. "
Ова се однесува на тип што сакал да внесе транспарент на кои што пишувало " Хероите живеат вечно - Диво Насеље 2016 ".
Дојдено е како во Британија, Франција, Германија и останат кутлтурен запад, азиските и афричките племиња да се осеќаат навредено и повредено од локалната култура и вредности.

Ни Диво Насеље ниту Карпалак ниту нешто од 2001 е разрешено или помогнато на фамилиите на тие што се бореа за да ја одбранат државата и ги изгубија своите најмили.
Од другата страна имаш голема шкипериа, шкиптарско скопје и битола, македонија следна >>>> ти исвиркуваат најголема трагедија во Македонија, смрт за саздо, Тоше педер итн итн. Добиваат пехар за че патриота и подршка од нивните политичари за идеологии и слично, тие исти политичари кои во 2001 пробаа да се отцепат, а кутрите никој не ги сака ни тие од запад не сакаат планинци и нецивилизано племе кое цел живот се шлепа и не плаќа ниту даноци, а сметки и други основни трошоци ич да не правиме муабет. Е од вакви работи сите си отидовме и не гледам како може да се средат некои работи. На кур да ги качам и Мицко и вмро и сите кои ми глумат патриоти и демек нешто прават со цел да го спречат егзодусот на Македонците во своја држава.

" За натпреварот Македонија- Романија во Куманово е уапсено едно лице кое сакало да внесе транспарент со навредлива содржина. "
Ова се однесува на тип што сакал да внесе транспарент на кои што пишувало " Хероите живеат вечно - Диво Насеље 2016 ".
Дојдено е како во Британија, Франција, Германија и останат кутлтурен запад, азиските и афричките племиња да се осеќаат навредено и повредено од локалната култура и вредности.
Како е навредлива содржина Диво Насеље :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Панче треба да се соземе и одма да го ослободи лицето.

Како е навредлива содржина Диво Насеље :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Панче треба да се соземе и одма да го ослободи лицето.

Затоа што по рамковен договор тераат. Еден демек е протеран од браќата поради скандирањето на натпреварот со Карабах, а кај нас еден е уапсен бидејќи мора да се направи баланс. Без разлика што не постои никаква причина да биде уапсен.

Затоа што по рамковен договор тераат. Еден демек е протеран од браќата поради скандирањето на натпреварот со Карабах, а кај нас еден е уапсен бидејќи мора да се направи баланс. Без разлика што не постои никаква причина да биде уапсен.
Јас разбирам, но нека уапси од тие што скандирале гасна комора, вака со апсење на ова лице им врши услуга на албанците, прави преседан каде што диво насеље е говор на омраза и во иднина, предавнички чин е ова од Панче и владава.
Да не зборуваме за семејствата кои ги изгубија најмилите бранејќи ја државата.

Јас разбирам, но нека уапси од тие што скандирале гасна комора, вака со апсење на ова лице им врши услуга на албанците, прави преседан каде што диво насеље е говор на омраза и во иднина, предавнички чин е ова од Панче и владава.
Да не зборуваме за семејствата кои ги изгубија најмилите бранејќи ја државата.
Liceto bese uapseno zatoa sto nekolku pati vo tekot na letovo ja kritikuvase policijata za ocigledni raboti koga brakata stopiraat cel soobrakaj niz Kumanovo a nikade nema reakcija na mvr, plus i toa sto na insta vodi patriotska stranica koja se bori protiv srbomanijata niz Kumanovo. A ministerot nas e tezok srboman sto e poveke od ocigledno pa sega samo treba da se povrzat nekoi raboti.

Liceto bese uapseno zatoa sto nekolku pati vo tekot na letovo ja kritikuvase policijata za ocigledni raboti koga brakata stopiraat cel soobrakaj niz Kumanovo a nikade nema reakcija na mvr, plus i toa sto na insta vodi patriotska stranica koja se bori protiv srbomanijata niz Kumanovo. A ministerot nas e tezok srboman sto e poveke od ocigledno pa sega samo treba da se povrzat nekoi raboti.
Во секој случај треба да биде ослободено, и јас сум за борба против србоманијата и тие што заговараат нексква унија со тоа племе плашејќи не од албанците, но исто така треба да сме свесни дека не секој борец против српското племе е македонски ориентиран, некои се и бугараши, например патриотско друштво го велича ванчо михајлов, треба да сме ние Македонците свесни дека самите треба да си ја брзниме државноста, независноста и унитарноста, ско некој сака земја нека се спрема за војна.
Еве класичен пример на еден комуњар и една дпмнеовка како работат против својот народ.
img_2_1754870762491.jpgimg_1_1754870753795.jpg
Но овој Срџан не е ни Македонец па може и патриот е.
Но српски.

Последно уредено:
Во секој случај треба да биде ослободено, и јас сум за борба против србоманијата и тие што заговараат нексква унија со тоа племе плашејќи не од албанците, но исто така треба да сме свесни дека не секој борец против српското племе е македонски ориентиран, некои се и бугараши, например патриотско друштво го велича ванчо михајлов, треба да сме ние Македонците свесни дека самите треба да си ја брзниме државноста, независноста и унитарноста, ско некој сака земја нека се спрема за војна.
Еве класичен пример на еден комуњар и една дпмнеовка како работат против својот народ.
Прегледај го приврзокот 452929Прегледај го приврзокот 452930

Прво и основно кажи дека си вмровец, зошто си го браниш министерот. А друго не се вика СрЏан, ти пишува во текстот како се вика.

Прво и основно кажи дека си вмровец, зошто си го браниш министерот. А друго не се вика СрЏан, ти пишува во текстот како се вика.
Како го бранам, викам да се ослободи лицето и дека е предавнички чим да биде уапсено лицето за транспарент диво насеље, читаш ли бе ти?
Срџан, срѓан исти к.

Па и брмбрмбрррм е србомански трол па слободно шкраба по форумов ;)

Со години не сум бил Куде Тумбе ТРи Бандере па да прашам:
Освен борци против србоманијата имате ли и други борци (против арнаутизација, бугаризација северџганизам) да речеме за Македонија?

Па и брмбрмбрррм е србомански трол па слободно шкраба по форумов ;)

Со години не сум бил Куде Тумбе ТРи Бандере па да прашам:
Освен борци против србоманијата имате ли и други борци (против арнаутизација, бугаризација северџганизам) да речеме за Македонија?
Си се најдовте со партизанов другови и другарице, јас сум глуп што се замарам со вас.

Си се најдовте со партизанов другови и другарице, јас сум глуп што се замарам со вас.
Имаш и ти свои мигови, не се давај, сета бугаромакедонска надеж е во тебе!

Инаку ти си природно глуп така да не си набивај комплекси.
:)

Имаш и ти свои мигови, не се давај, сета бугаромакедонска надеж е во тебе!

Инаку ти си природно глуп така да не си набивај комплекси.
:)
Знам те пушко кад си пиштољ била.
Вие со @roden имате многу заедничко.
Автоматски споено мислење:

Неш‘о као „Миг-21„ во множина?...:unsure:
Вчера бев србоман, денес бугараш, тоа е синоним за лица кои неможат да прифатат постоење на Македонци.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom