Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Зекир Курбрадовиќ сигурно е најквалитетен кадар.

Дардан и пуно ова ли е тоа соживот ? Погледнете ја листата со организациски и вд директори, едвај да видиш некој наш. Не е ни чудно што здравството ни е катастрофа со ваков кадар, гарант 90% се со купени дипломи на универзитети како оној на Мерко

Прегледај го приврзокот 417086
Прегледај го приврзокот 417087
Заборавиле директор за кучиња да назначат.

Да собереме средства тука на форум да му пратиме една бомбоњера за кажаново

8oW42PC.png
Леле, која неписменост! Планина го напишале со П голема ама Албанци со мала. Па уште го архивирале ова со архивски печат. Зини земјо, голтни ме! :sramezliv:

Е, баш заради „стручноста“ на ваквите кадри имаме ситуации каде двајца штотуку венчани добиваат Извод од матична книга на венчани испечатен на образец за умрени. Па уште пострашно што овие „стручни кадри“ се во здравствена установа.

Леле, која неписменост! Планина го напишале со П голема ама Албанци со мала. Па уште го архивирале ова со архивски печат. Зини земјо, голтни ме! :sramezliv:

Е, баш заради „стручноста“ на ваквите кадри имаме ситуации каде двајца штотуку венчани добиваат Извод од матична книга на венчани испечатен на образец за умрени. Па уште пострашно што овие „стручни кадри“ се во здравствена установа.
Господине зошто сте албанофоб? (најповторувано прашање во следните 4 години)

Имаш право, и мене тоа најпрвин ми падна на очи.

Доста бре морону, вие на куров миљарда џамии изградивте без дозвола, без ништо и каурските политичари ви ги легализираа, без да водат сметка за околното немуслиманско население. Со децении така.
Неќевте секуларизам. Епа сега дојде време за крстови. Да даде Господ уште многу да никнат.

Пинтија нема шошони колку што знам,така да не глеам проблем.Кур ме заболе колку џамии има и ке се прават у иднина у Арачиново
Крстовите служат за така да остане.

Да можат луѓето без грижа да живеат, без да се плашат за сигурноста како оние кои живеат меѓу Албанци.

Гледав Груби подкастот на Сител:

''Студирав руското влијание на изборите во Америка 2016, истотака студирав руското влијание во Брегзит процесот.
Учев француски, знам нешто српско-хрватски, англиски знам, македонски еве, секако албански и со се тоа бев многу конкурентен на пазарот''
А и професот да ти бил на Тетовски универзитет...Артан Груби бил професор
И овој беше и прв заменик премиер

Гледав Груби подкастот на Сител:

''Студирав руското влијание на изборите во Америка 2016, истотака студирав руското влијание во Брегзит процесот.
Учев француски, знам нешто српско-хрватски, англиски знам, македонски еве, секако албански и со се тоа бев многу конкурентен на пазарот''
А и професот да ти бил на Тетовски универзитет...Артан Груби бил професор
И овој беше и прв заменик премиер
Фламански требале да го прашаат дали знае и ако знае колку му има помогнато у животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom