Заборавиле директор за кучиња да назначат.Дардан и пуно ова ли е тоа соживот ? Погледнете ја листата со организациски и вд директори, едвај да видиш некој наш. Не е ни чудно што здравството ни е катастрофа со ваков кадар, гарант 90% се со купени дипломи на универзитети како оној на Мерко
Прегледај го приврзокот 417086
Прегледај го приврзокот 417087
мало е уште за да ги мрази христијанитеЗошто?
Леле, која неписменост! Планина го напишале со П голема ама Албанци со мала. Па уште го архивирале ова со архивски печат. Зини земјо, голтни ме!Да собереме средства тука на форум да му пратиме една бомбоњера за кажаново
![]()
Господине зошто сте албанофоб? (најповторувано прашање во следните 4 години)Леле, која неписменост! Планина го напишале со П голема ама Албанци со мала. Па уште го архивирале ова со архивски печат. Зини земјо, голтни ме!
Е, баш заради „стручноста“ на ваквите кадри имаме ситуации каде двајца штотуку венчани добиваат Извод од матична книга на венчани испечатен на образец за умрени. Па уште пострашно што овие „стручни кадри“ се во здравствена установа.
Имаш право, и мене тоа најпрвин ми падна на очи.Леле, која неписменост! Планина го напишале со П голема ама Албанци со мала. Па уште го архивирале ова со архивски печат. Зини земјо, голтни ме!![]()
Е, баш заради „стручноста“ на ваквите кадри имаме ситуации каде двајца штотуку венчани добиваат Извод од матична книга на венчани испечатен на образец за умрени. Па уште пострашно што овие „стручни кадри“ се во здравствена установа.
Доста бре морону, вие на куров миљарда џамии изградивте без дозвола, без ништо и каурските политичари ви ги легализираа, без да водат сметка за околното немуслиманско население. Со децении така.Нека се множат браќа каури, среќа и береќет нека не следи кај и да одиме.
Нека се множат брате, ти посакувам да го бациш во блиска иднина.Нека се множат браќа каури, среќа и береќет нека не следи кај и да одиме.
Крстовите служат за така да остане.Пинтија нема шошони колку што знам,така да не глеам проблем.Кур ме заболе колку џамии има и ке се прават у иднина у Арачиново
Фламански требале да го прашаат дали знае и ако знае колку му има помогнато у животот.Гледав Груби подкастот на Сител:
''Студирав руското влијание на изборите во Америка 2016, истотака студирав руското влијание во Брегзит процесот.
Учев француски, знам нешто српско-хрватски, англиски знам, македонски еве, секако албански и со се тоа бев многу конкурентен на пазарот''
А и професот да ти бил на Тетовски универзитет...Артан Груби бил професор
И овој беше и прв заменик премиер