Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај сите астри да возиме и да нема друго ништо
astra se pokaza daleku podobra od golf 5 i vo enterier i vo motor. Posebno ovaj 1.7 isuzu konj od motor.
sasiata ne korozirva kako mazda mercedes seat golf reno pezo audi bmw i tako dajle....
Gi otepaja od vozenje po 600,000km i uste terat bez remont.

Бугари, мајстори кои качуваат клипови на youtube демек многу разбираат од коли покажуваат видео во кое убедуваат дека ланецот е разтегнат, а тоа уствари проблемот е во самиот затегач кој ќе почне да си ја врши работата кога ќе се стартува моторот.

astra se pokaza daleku podobra od golf 5 i vo enterier i vo motor. Posebno ovaj 1.7 isuzu konj od motor.
sasiata ne korozirva kako mazda mercedes seat golf reno pezo audi bmw i tako dajle....
Gi otepaja od vozenje po 600,000km i uste terat bez remont.
Jas imam corsa 1.7 Isuzu motor i samo pofalni zborovi osven redovni servisi nisto poveke pu pu da ne go urocam eve tere nakaj 300.000km, da istera uste tolko :D

Jas imam corsa 1.7 Isuzu motor i samo pofalni zborovi osven redovni servisi nisto poveke pu pu da ne go urocam eve tere nakaj 300.000km, da istera uste tolko :D
Да ама стариот исузу а не неуспешните мотори на опел

Имаме корса 1.7 обичен дизел од салон и мука нема

Може ли некој да ми каже од прилика колку кошта дијагностика на електронска бош пумпа воедно и штелување на параметри?

Може ли некој да ми каже од прилика колку кошта дијагностика на електронска бош пумпа воедно и штелување на параметри?

Зависи од тоа каква е пумпата...од која кола е?

За некој е поевтино, за некој е мноогу скапо.

Сакам да зимам Toyota Yaris Хибрит

Мислење,совет,искуство?
Паа … ако зимаш хибрид , зимаш Тојота … Јас лично за мала разлика у цена би ја гледал Королата … Само 3.000 евра разлика , а каде каде поголемка и со бизнис ниво на опрема …
Прескапи се а немаат богата опрема
Бест бај за опрема цена ти е сфивт Ќибрит
Да , само што Свифт хибрид и не е баш хибрид … Мајлд хибрид со таму не знам колку ( ама многу малку ) KWh електромотор , кој се пали во моментот кога ќе му зафали снага на бензинецот . У пракса цело време се вози на бензин , а електрикот му потпомага … И кога ќе рикнат батериите не се менуваат , туку продужуеш да си го возиш на бензин . Имаш хибрид само на име . Додека хибридите на Тојота се сите активни хибриди и низ град повише се возат на струја . Башка со CVT трансмисија се и мотор на ланец , па нема скапи промени на ламели и замајци … За квалитетот да не збориме …

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom