Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Епа ај сите астри да возиме и да нема друго ништо
Ima i Viber grupa AVTOMOBILSKI MUABETI....Бандажи ми требаат нигде неможам да најдам.
astra se pokaza daleku podobra od golf 5 i vo enterier i vo motor. Posebno ovaj 1.7 isuzu konj od motor.Епа ај сите астри да возиме и да нема друго ништо
Jas imam corsa 1.7 Isuzu motor i samo pofalni zborovi osven redovni servisi nisto poveke pu pu da ne go urocam eve tere nakaj 300.000km, da istera uste tolkoastra se pokaza daleku podobra od golf 5 i vo enterier i vo motor. Posebno ovaj 1.7 isuzu konj od motor.
sasiata ne korozirva kako mazda mercedes seat golf reno pezo audi bmw i tako dajle....
Gi otepaja od vozenje po 600,000km i uste terat bez remont.
Да ама стариот исузу а не неуспешните мотори на опелJas imam corsa 1.7 Isuzu motor i samo pofalni zborovi osven redovni servisi nisto poveke pu pu da ne go urocam eve tere nakaj 300.000km, da istera uste tolko![]()
Pa stoznam kolata e 2002 godina taka da star/nov isuzu li e koj go znae.Да ама стариот исузу а не неуспешните мотори на опел
Тој ти е комбинација со ГМPa stoznam kolata e 2002 godina taka da star/nov isuzu li e koj go znae.
Може ли некој да ми каже од прилика колку кошта дијагностика на електронска бош пумпа воедно и штелување на параметри?
Мојот isuzu 1.7 од 2012 има веќе 300 000 и сеуште преде како маче.Тој ти е комбинација со ГМ
Isuzu / General Motors 1.7 Z17DTH engine
Isuzu / General Motors 1.7 Z17DTH engine - Specifications and list of vehicles with this powertrainwww.automaniac.org
Прескапи се а немаат богата опрема
Паа … ако зимаш хибрид , зимаш Тојота … Јас лично за мала разлика у цена би ја гледал Королата … Само 3.000 евра разлика , а каде каде поголемка и со бизнис ниво на опрема …
Да , само што Свифт хибрид и не е баш хибрид … Мајлд хибрид со таму не знам колку ( ама многу малку ) KWh електромотор , кој се пали во моментот кога ќе му зафали снага на бензинецот . У пракса цело време се вози на бензин , а електрикот му потпомага … И кога ќе рикнат батериите не се менуваат , туку продужуеш да си го возиш на бензин . Имаш хибрид само на име . Додека хибридите на Тојота се сите активни хибриди и низ град повише се возат на струја . Башка со CVT трансмисија се и мотор на ланец , па нема скапи промени на ламели и замајци … За квалитетот да не збориме …Прескапи се а немаат богата опрема
Бест бај за опрема цена ти е сфивт Ќибрит
Голф 4 1.9 110ксЗависи од тоа каква е пумпата...од која кола е?
За некој е поевтино, за некој е мноогу скапо.