Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Бато која будала ке даде толку за Фиеста кога за тие пари има еден куп избор од повисока класа? Астра, Ц4, Фокус, Лансер.....

Грешно си слушнал, дефинитивно.

Сори бато се информирав по нетов некако и мене ми беше чудно има за 10.000 и нешто во зависно од опремата.како што кажа ти во другите постови.....

Ќе излезе од погоните во фабриката во Келн, Германија во 2008 година. Цената ќе стартува од 10.000 евра, но знаејки го Ford, многу брзо треба да очекуваме акциска цена.
го копирав од tocka.com.mk

Нова под 100е нема за југо е 2.000д нова ако сакаш половна оди по отпадите Тетово Гостивар ке најдиш сигурно но колку ке издржи незнам

За нова знам колку е (43 000), така да барам добра половна :)
Барај ако евентуално пасува од Голф кај браќата од Тетово. Ако не, ке мораш кај комшиите циганите.

Zdravo,
imam problem so Peugeot 307, koga davam kontakt mi vika allert: Pilp Battery Spent.
I posle toa si ja palam raboti normalno. Dali znae nekoj sto e rabotava? Servis pravev pred 14 dena.
Fala

Decki aj koj znae da mi kaze kakov tip na motorno maslo koristi opel corsa b od 98 so 1.0 motor 12v.:smir:

Decki aj koj znae da mi kaze kakov tip na motorno maslo koristi opel corsa b od 98 so 1.0 motor 12v.:smir:
Барај по продавнициве за авто делови,масло за опел кажи им ке ти дадат,нема име или јас го немам прочитано до сега,туку има слика од екотек мотор на опаковкета,тоа го препорачува производителот

Sakav da prasam koe e fabricko maslo pa isto takvo da mu stavam.A inaku ke najdam takvo po avtodelovi

Какво сакаш. Се што е квалитетна марка ќе ти брка работа.

Јас иам Опел Вектра 1.6 и ставам LM, BP, Total, Castrol. До сеа не сум згрешил со ниту едно од маслава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom