Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo. Da prasam za zadno levo trkalo ne koci a desnata e super. Na racna 2te zadni kocat. Sto moze da bide problem!!! Pezo 306
650evra se nase. Ako ima korozia racunaj uste 50-100 evra pluskolko pari ke me kosta da ja isfarbam kolata se raboti za korsa c?
500e komplet nadvor so matrijal i komora.kolko pari ke me kosta da ja isfarbam kolata se raboti za korsa c?
откога го чипував пред 5 месеци ги сменив, сеа пак мајсторот вика дека се отидени (и осекам тресење на моторот при менување на брзини) а скапи се 4500 ден еден го платив, се работи за ц220 цди 110 kw, па сакав да експериментирам со старите држачи
baraj vo tetovo po otpadite ili mozes da pobaras vo prodaznite saloni od skoda superb 2002 godina so se 1.9 tdi 131ks. odgovarat na pasatot.Каде бре има вакви стеги за ауспух подолги и да се 54.5мм евентуално 55 за Пасат Б5.5 ми требаат. Од Влае до Драчево и Чаир никаде нема стигнато,кај ниеден увозник.
daОд кој производител ти се држачите (по цената - феби да не се случајно)?
Ako preterale so cipuvanjeto kakvi sakas stavaj ke gi kine. Golema greska se pravi pri cipovanje koga na epten niski vrtezi preterano se zgolemuva vrtezniot moment, ubavo e da ama periferijata na motorot ke ja pravi partali. Sledno so ke krcne e zamaecot ili kompletniot kumpluk set. A so preterano cipovanje trpi i samiot motor, od klipnjaci, lageri i ventili.
Да прашам која е разликата помеѓу Опел моторите иста кубикажа но различна коњажа . Видов модели на Опел Астра со 1,7cdti 125коња, 1,7cdti 110коња и 1,7cdti 100 коња? Која варијанта е најдобра?
Друштво дали е можно варење/лемење на алумински цевки од клима и колку е ова трајно. На колата тече по малку фреон на една цевка. Точно знам каде ама не можам друга половна да најдам таква па затоа прашувам за варење. Прегледај го приврзокот 187306
Тече десно каде што е заокружен држачот на цевката.
Каде бре има вакви стеги за ауспух подолги и да се 54.5мм евентуално 55 за Пасат Б5.5 ми требаат. Од Влае до Драчево и Чаир никаде нема стигнато,кај ниеден увозник.
Zdravo. Da prasam za zadno levo trkalo ne koci a desnata e super. Na racna 2te zadni kocat. Sto moze da bide problem!!! Pezo 306
baraj vo tetovo po otpadite ili mozes da pobaras vo prodaznite saloni od skoda superb 2002 godina so se 1.9 tdi 131ks. odgovarat na pasatot.
сигурен си дека од алуминиумот ти пушта?Друштво дали е можно варење/лемење на алумински цевки од клима и колку е ова трајно. На колата тече по малку фреон на една цевка. Точно знам каде ама не можам друга половна да најдам таква па затоа прашувам за варење. Прегледај го приврзокот 187306
Тече десно каде што е заокружен држачот на цевката.