Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
VW Passat 2005-7+ 1.9 и 2.0 мислења исто и за BMW 320D мислења 150кс?

Последно уредено:
VW Passat 2005-7+ 1.9 и 2.0 мислења исто и за BMW 320D мислења 150кс?

Добри се тие , 1.9 и 2.0 се слични само што е фабрички ,,фризиран” за појака КС и некои електроники и толку

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Да не знае некој на хромиран браник како да ја исчистам рѓаа која е само во ситни точки на некој делови на браникот,без тоа кока коли глупости ?!

Благодарам,

Да не знае некој на хромиран браник како да ја исчистам рѓаа која е само во ситни точки на некој делови на браникот,без тоа кока коли глупости ?!

Благодарам,
Алухром паста јас ја купив во рамстор мол маркетот

Ok e funkcionira,se nanesuva samo pa so suva krpa ili bara trienje ... ?
Ја немам ни отворено стои ете ја на рафт, требаше едни бандажи да ги средувам ама како ги земав ме мрзеше и така ги дадов

Можи малце напнувам ама сакам добро да се распрашам: Chevrolet Cruze 1.6 2011 124ks бензин/плин не увезена шо машини се овие Шевролетиве Круз, под ГМ се и Опел беа под ГМ и читав дека Опелите (ГМ) биле многу расипливи а пак Шевролетиве биле по квалитетни а иста фирма. Сакам да прашам Шевролетиве Круз како стојат со мотор, корозија, електроника, има делој скапи се или не. А слушнав дека и Корејците биле вмешани во Крузот. Вака ме бендисуваат на изглед а размислувам меѓу Крузот и Мазда 6.

Последно уредено:
дали може кај нас да се најде улје ама да е тоа што пишува во амбалажата а не да биде полнето во косово.

Можи малце напнувам ама сакам добро да се распрашам: Chevrolet Cruze 1.6 2011 124ks бензин/плин не увезена шо машини се овие Шевролетиве Круз, под ГМ се и Опел беа под ГМ и читав дека Опелите (ГМ) биле многу расипливи а пак Шевролетиве биле по квалитетни а иста фирма. Сакам да прашам Шевролетиве Круз како стојат со мотор, корозија, електроника, има делој скапи се или не. А слушнав дека и Корејците биле вмешани во Крузот. Вака ме бендисуваат на изглед а размислувам меѓу Крузот и Мазда 6.
Јас ќе ти кажам дека се уште понеквалитетни од опелот, ги делат горе доле истите мотори на гм заедно развивани, оди разгледај и мене ми правеа мерак ново годиште на добра цена и добар изглед ... се распаѓаат седиштата се кинат, пластики крцка се е лош квалитет ...

Опелот е каде каде поквалитетен, барем знаеш е произведен во германија според некакви стандарди за квалитет, а крузот којзнае од каде го носат. Бензинците на Опел се најдобри, кој имал знае.

Опелот е каде каде поквалитетен, барем знаеш е произведен во германија според некакви стандарди за квалитет, а крузот којзнае од каде го носат. Бензинците на Опел се најдобри, кој имал знае.
Tocno,koj imal znae ☺ i ne se vraka na opel

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom