Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
што ако навистина не изненади времето, антифриз измерен на -25, а очекувана темчература -27' во недела?
Другар кај мене измерена е -19 и се помирив, упм нека се носи, ваљда тие пурпените под капак држат некој степен плус или пак ќе оди курбан.

Denes mi smrznaa kvakite i koga ja otvoriv vratata ne se zatvoraše posle toa. I zemav plastičen konec i ja vrzuvav vratata za sedišteto. Posle 20 minuti vozenje so parno na trojka, se otpzšti kvakata i najposle vratata se zatvori.

Najdobro e pred zimskata sezona da se izvadat tapacite i da se isprskaat delovite od vratata so ulje da bi se zaštitile od mraz

Другар кај мене измерена е -19 и се помирив, упм нека се носи, ваљда тие пурпените под капак држат некој степен плус или пак ќе оди курбан.

неможе да смрзне скроз антифризот ко желе ке се направи

Sent from my iPhone using Tapatalk

неможе да смрзне скроз антифризот ко желе ке се направи

Sent from my iPhone using Tapatalk
кај мене (ренаулт) е желе секогаш, па течност па желе...ама мерено е до -25. што има врска желето, нема да замрзне?

Ili waste gate ventilot na turboto koj sluzi višokot na pritisok da go isfrli nadvor. Ako e zaglaven ke ispušta postojano vozduh , no motorot ke ima pomala snaga

probav brat, ne biva[DOUBLEPOST=1483776066][/DOUBLEPOST]
probav brat, ne biva

Во тој случај, земи си од оние спрејчињана за одмрзнување, шприцни - почекај некоја минута и оп - магија. [emoji3]

За замрзната врата ако се има штекер во близина, најдобро решение е со фен да се дува дирекно бравата и механизмот за отклучување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom