I
IBIZA SOUND
Гостин
sto e podobro rakija ili topla voda da se stave na rackite vratite prozorcite sto se zamrznati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto e podobro rakija ili topla voda da se stave na rackite vratite prozorcite sto se zamrznati
crno ili belo[DOUBLEPOST=1483733059][/DOUBLEPOST]Греено вино.
crno ili beloГреено вино.
crno ili belo[DOUBLEPOST=1483733059][/DOUBLEPOST]
crno ili belo
crno ili belo[DOUBLEPOST=1483733059][/DOUBLEPOST]
crno ili belo
Другар кај мене измерена е -19 и се помирив, упм нека се носи, ваљда тие пурпените под капак држат некој степен плус или пак ќе оди курбан.што ако навистина не изненади времето, антифриз измерен на -25, а очекувана темчература -27' во недела?
Другар кај мене измерена е -19 и се помирив, упм нека се носи, ваљда тие пурпените под капак држат некој степен плус или пак ќе оди курбан.
кај мене (ренаулт) е желе секогаш, па течност па желе...ама мерено е до -25. што има врска желето, нема да замрзне?неможе да смрзне скроз антифризот ко желе ке се направи
Sent from my iPhone using Tapatalk
A toa sto pisti do sto moze da e ? Eden mi spomna deka moze da e do interkulerot ili nekoe crevce od turboto.Нормално е да чади бел чад на оваа време додека да загрее.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
probav brat, ne biva[DOUBLEPOST=1483776066][/DOUBLEPOST]Розе.
probav brat, ne bivaРозе.
probav brat, ne biva[DOUBLEPOST=1483776066][/DOUBLEPOST]
probav brat, ne biva