300eu
Подобро на половно да купиш од отпад кај што растураат опелови по плацови оти се оригинални ,а новите кои знае дали се оригинални.?
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
300eu
Добар механичар за форд низ Скопје?
Сакам да ја остаам колата у официјален сервис на сервисирање. Стално ја сервисирам таму, од кога е купена. Но, никогаш не сум ја оставил. Сега ќе треба (затоа што е поголем сервис кој трае)
Дали некој има некакви информации/гласини околу ова:
- дали имате доверба во официјалниве сервиси за да им ја оставите колата?
- дали праат срања, ако им ја остаиш, по сервисиве, некаде?
- се остава ли така кола?
Тоа го знам. Околу 200 евра ќе ме кошта овој сервис.Не праваат срања туку сечат глави односно ќе ве одерат за висока цена од реалната.
прават срања имам слушано и гледано и во сервиси со коли и за компјутери и се остало таква држава сме боље сам да си научиш и да си праиш сервис како јас што си правамТоа го знам. Околу 200 евра ќе ме кошта овој сервис.
Мене ми е да не вадат делови или што ти ја знам, да расипат нешто намерно или било што друго такво. Делува параноично, знам, ама ние живееме во Македонија и барам информации од луѓе кои се поискусни во оваа област, да ми кажат.
Тоа го знам. Околу 200 евра ќе ме кошта овој сервис.
Мене ми е да не вадат делови или што ти ја знам, да расипат нешто намерно или било што друго такво. Делува параноично, знам, ама ние живееме во Македонија и барам информации од луѓе кои се поискусни во оваа област, да ми кажат.
За што кола? што ќе ти менуваат и каде во кој сервис?Тоа го знам. Околу 200 евра ќе ме кошта овој сервис.
Тојота.За што кола? што ќе ти менуваат и каде во кој сервис?
Во овластен сервис во гарантен рок имам однесено и оставено САМО ЕДНАШ и никогаш повеќеТоа го знам. Околу 200 евра ќе ме кошта овој сервис.
Во овластен сервис во гарантен рок имам однесено и оставено САМО ЕДНАШ и никогаш повеќе
Форд фузион,му менував масло филтри за гориво,воздух,полен а кога им ги побарав деловите што ги замениле ми рекоа дека ги фрлиле.Ајде сподели ни зошто никогаш повеќе и за кое кола се работи???
свеќици,кабли имаш сменетоИмам проблем со Опел Корса 1.0.При додавање на гас се дешава сецкање и трокирање во било која брзина.Дали се работи за гршка во електрониката???