Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сеа не ми е сликано, иначе ќе ти покажам.Браво ако навистина дига 200км/час со 110 коњски сили 1.7cdti , сепак сум скептик за на рамен пат дека може да ја постигне оваа брзина, а и во технички спецификации гледам е макс 188км/час
Како и да е, не била средна брзина туку максимална брзина, има разлика![]()
Сеа не ми е сликано, иначе ќе ти покажам.
Самата сијаличка проба дали се вади? Кај овие куќишта најчесто се вади и е модел Т5.
autolider vo cair koga se odi od bitpazar nakaj radisani vo blizina do mobilarata so prodava kineski kopii na originalni telefoni
Сакам да излезам малце на автопат да ја издувам колата зашто цело време ја возам низ град, па слушнав дека било убаво да се издува малце... Е сеа сакам да прашам дали некој може да ми каже на колку обртаи е најдобро да ја возам и колку време? Фала ви многу, иначе се работи за Бмв 320д (дизел).
Kolku vreme otprilika? I dali celo vreme da ja vozam na 4000-4500 obrtai, zasto dizel e, mnogu da ne i e, da ne zaebam nesto :/Turi ja cetvrta brzina,do kaj 4000-4500 obrtai e dovolno.
Kolku vreme otprilika? I dali celo vreme da ja vozam na 4000-4500 obrtai, zasto dizel e, mnogu da ne i e, da ne zaebam nesto :/
околу 10 литриколку ти троши при таа брзина?
Абе не зборувај пробај на компјутер во возење сето деца е овде че ти поверува некој има да си ја траска глата по цел ден. На бмв е46 бензинец работна температура му е 105с - а стрелката стој на средина од 85 па се до 115 степени то се смета за нормална температура. Исто ти е и кај сите други коли стрелката стој на средина ама темптературата варира 10степени +/-.Како може до 107 да е нормала?Водата врие на 100 степени..Или за Опел тие хемиски работи не важат?Како кај мене ем е дизел,повеќе од 88-90 НЕ СМЕЕ да крене?Треба стрелката за температура да биде закована на едно место,или ако нема,стрелката да биде околу средината,не треба НАД средината,туку може и под неа..
Дечки сакам да го чиповам моторот на Мерцедес е290, колку би ме чинело (ми велат дека отприлиак било 150-200е али луѓе шо не се занимават со таја работа). И дали знајте некој БТ или СК да ја прај таја работа да го контактирам, преферирам БТ да е али не ми смета ако е квалитетен да е и СК.