Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас возев со позициони светла а тие се бели (поточно жолтата ламбичка ја сменив со бела).

Каде во Скопје може да најдам стварно квалитетни навлаки за седишта?
Еуростил во старт ги скокам, не сакам да ми личат позади седиштата на растегната хулахопка. Ме убедуваа дека им се многу квалитетни материјалите, за два месеца ми се истегна материјалот и стана прозирен на шавовите.
Дали во Самад се поквалитетни или има некое друго место кај што прават подобри?

Какво улје ми препорачувате ва мерцедес ц220 '05 цди 150 кс, гледав по интернетов дека се препорачува 5-30 фул синтетик (мобил 1), ама некои автомеханичари ми викат за дизел само 10-40
Препорачано 5-40 фул синтетик,а 10-40 е полусинтетичко. А мајсторот што ти вика 5-30 исто фул синтетик тоа е за новите коли што нема поминато над 100.000 км и после над 100.000 км е со 5-40.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Каде во Скопје може да најдам стварно квалитетни навлаки за седишта?
Еуростил во старт ги скокам, не сакам да ми личат позади седиштата на растегната хулахопка. Ме убедуваа дека им се многу квалитетни материјалите, за два месеца ми се истегна материјалот и стана прозирен на шавовите.
Дали во Самад се поквалитетни или има некое друго место кај што прават подобри?
Исти се еуростил и самад и разликите се начинот на кроењето инаку одбирај материјал што не станува проѕирен односно подебело и немај гајле еве на моја кола е од еуростил и досега е супер.

Препорачано 5-40 фул синтетик,а 10-40 е полусинтетичко. А мајсторот што ти вика 5-30 исто фул синтетик тоа е за новите коли што нема поминато над 100.000 км и после над 100.000 км е со 5-40.

Значи мојата што има поминато 157 илјади да одам со 5-40 така ?

Исти се еуростил и самад и разликите се начинот на кроењето инаку одбирај материјал што не станува проѕирен односно подебело и немај гајле еве на моја кола е од еуростил и досега е супер.

За предниот дел од седиштата се бира материјалот и си избрав квалитетен, за задниот што е растеглив нема избор, само еден тип материјал е и тој попушта на шавовите, затоа не сакам пак во Еуростил да правам.

Каде можам да најдам ваква боја кај нас ???

s-l300.jpg

За предниот дел од седиштата се бира материјалот и си избрав квалитетен, за задниот што е растеглив нема избор, само еден тип материјал е и тој попушта на шавовите, затоа не сакам пак во Еуростил да правам.
Па оди во Самад ништо не губиш и башка поефтин од Еуростил за 1000 ден разлика

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Значи мојата што има поминато 157 илјади да одам со 5-40 така ?
Да, да, најубаво 5-40 ионака не се баш исти квалитети како кај ЕУ земји затоа најубаво 5-40 само ако си на дизел мотор

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Kade kaj nas prodavaat AUX kabelce? Mi treba za od iphone u aux priklucok.
Анхоч, АМЦ , СЕТ , мобилари и сите други дуќани за електроника или озвучување ... Ке бараш само моно аудио кабел со 3.5мм џек од двете страни...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Анхоч, АМЦ , СЕТ , мобилари и сите други дуќани за електроника или озвучување ... Ке бараш само моно аудио кабел со 3.5мм џек од двете страни...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Gubi kvalitet taka ili ? So drugi opcii imam osven aux kabel za da slusam muzika od tel?

Има некој Сааб кола?? Да сподели мислење, искуство....
Drugar imase pred 4 godini ne sum siguren za site delovi ama znam vodnata pumpa go kostase okolu 110evra (zaedno ja zimavme od nekoj magacin so uvezuval od grcija original delovi demek zatoa znam ) inaku prosireni veni dobi dodeka ja prodade... so sreka u sekoj slucaj[DOUBLEPOST=1472874647][/DOUBLEPOST]Me interesira nekoj sto imal Audi a4 karavan 2.5tdi v6 motor kako e so odrzuvanje i potrosnja!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom