^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
Дечки ми светна црвениот извичник на шалтабла, заедно со свиреж. (Во исто време од пред 5 минути и ABS ми светкаше). Потоа ја изгасив, запалив. Го снема.
Шо може да е?
Шо може да е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки ми светна црвениот извичник на шалтабла, заедно со свиреж. (Во исто време од пред 5 минути и ABS ми светкаше). Потоа ја изгасив, запалив. Го снема.
Шо може да е?
Што кола ? Ти беше пред некоја страна со поплавениот компјутер ? Опасно е да не ти направила некој спој водата..Дечки ми светна црвениот извичник на шалтабла, заедно со свиреж. (Во исто време од пред 5 минути и ABS ми светкаше). Потоа ја изгасив, запалив. Го снема.
Шо може да е?
Не, за ручната ми свети PРачна?
SEAT Cordoba 1.9 TDI (2001 година)Што кола ? Ти беше пред некоја страна со поплавениот компјутер ? Опасно е да не ти направила некој спој водата..
Здраво , имам Цитроен Ц3 1.4 Hdi 2006 год. Последниве два дена над 2300 обртаи почнува многу да бучи вади некој звук чуден и после 2800-3000 обртаи макс го снемува звукот, сила не губи моторот иначе.. што може да е ?
zdravo , sakam da znam nesto poveke za mercedes c 220 od 97
kakva i e potrosuvackata
jas imam golf 3 1.4 benzinec ,pa sakam da go trampam za vakov mercedes so moja doplata,
dali ke mi bide poevtino vozenjeto ili ne
Jas ja imav istata i da ti kazam pravo ako e dobro socuvana nema da zgresis. Tie koli skoro i nemaat smrt. E da delovite se malce poskapi od tie na golfovite ama vo tetovo sega imas eden ton takvi za delovi polovni. Inaku okolu rasipuvanje nema nesto posebno osven kaj mene sto imav lukas bos pumpa i morav na sekoi 2 god da ja prediktuvam poradi kapenje gorivo, dodeka za potrosnja iskreno da ti kazam, toj motor e takov sto nema turbina no kako go stiskas taka odi no i taka trosi. Otvoreno trosese 5 gratska so guzva 7-8. No znaela da krene i na 10 ako ja cedam na avtopat. Inaku iskreno da ti kazam ako imas asalni gumi, veruj deka nema kaj sto nema da te izvlece i odnese. Jas vo Pripor u sred zimo koga kola ne se kacuvase na vremeto jas bez problem se kacuvav isto i vo Sula-mina odmaralisteto vo Krusevo. Site se krsteazdravo , sakam da znam nesto poveke za mercedes c 220 od 97
kakva i e potrosuvackata
jas imam golf 3 1.4 benzinec ,pa sakam da go trampam za vakov mercedes so moja doplata,
dali ke mi bide poevtino vozenjeto ili ne
se e ispravno a ne raboti...minus ne odel do kompresorot.Na kompjuter ja uklucvat si raboti.hhIli e prazna ili ne cini kopceto za uklucuvanje. A mozda i senzorot za pritisok sto ne dozvoluva uklucuvanje na klimata koga nema dovolno freon.
Знам јас тоа дека други норми и стандарди и регулативи важат таму... Ама гледам некои имаат увезено мотори од САД и ги имаат регистрирано. Конкретно за мотор ме интересира , ама и тоа е нели возило , па затоа тука прашав дали знае некојВо ``нормална`` земја на ЕУ неможе дирекно да се увезе кола од САД без да се извршат некои преправки. Имено амречките стандарди се малку различни и мора да се усогласат некои од нив со европските.
На пример Нисан Z е различен во вкупно 300 делови.
кај нас вероватно е друга приказна(хаос)
На што мислиш мотор или моторцикл ? Ако мислиш мотор за кола од типот Хеми мотор јок и за тоа треба преправки за еуростандарди за издув и плус преправки што пазува со држачи со еуро коли. Сепак мотор мислам дека може да се увез оти и тие се смета како потрошен материјал како делови за мотор ама процедури за наваму треба да прашаш поискусни на вистинско место .Знам јас тоа дека други норми и стандарди и регулативи важат таму... Ама гледам некои имаат увезено мотори од САД и ги имаат регистрирано. Конкретно за мотор ме интересира , ама и тоа е нели возило , па затоа тука прашав дали знае некој
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk