Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Па ти беше последен,не дека се фатив стриктно за тебе..
Па ниту јас ниту членот не рече 'бегај од форд'. Он праша зошто така зборат, јас му пишав дека и мене истото ми го збореле, не прочитав нигде дека некој го нападна форд, односно нивните возила.

Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk

Nema losi motori kaj Micibusi. Mozat da te predomisluvaat samo za skap servis posto mnogu tesko za polovni delovi. No ako si zemes nekoe socuvano ne mu ja misli bidejki kaj niv e, stom se rasipe stignalo remont i toa na 600-700 ilj. min. ako ja cuvas
Jas celo vreme gledav za da kupam seat leon ili golf 5 ali vidov vcera edno mitsubushi lancer sportback i mnogu mi fati oko ali ne sum mnogu informiran okolu niv pa zatoa prasuvam.. ali ako go kupam odma plin ke mu stavam, da ne ima nekakov problem ako e na plin ? (deka iam citano nekoj benzinci ne podnesuvaat bas da im vgradis plin)

Па ниту јас ниту членот не рече 'бегај од форд'. Он праша зошто така зборат, јас му пишав дека и мене истото ми го збореле, не прочитав нигде дека некој го нападна форд, односно нивните возила.

Епа дај кажи ми мене,да знам што не чини кај Фордот..Еве пренеси го тоа што ти го збореле..Да научам нешто и јас за Фордот..

Jas celo vreme gledav za da kupam seat leon ili golf 5 ali vidov vcera edno mitsubushi lancer sportback i mnogu mi fati oko ali ne sum mnogu informiran okolu niv pa zatoa prasuvam.. ali ako go kupam odma plin ke mu stavam, da ne ima nekakov problem ako e na plin ? (deka iam citano nekoj benzinci ne podnesuvaat bas da im vgradis plin)
Jas licno nemam Micibusi no 2 moi bliski imaat i dvajcata stavija plin. Do sega ne im smetalo samo da bide namesten kako treba a ne skart.

Епа дај кажи ми мене,да знам што не чини кај Фордот..Еве пренеси го тоа што ти го збореле..Да научам нешто и јас за Фордот..
Ако си читал што сум напишал пред да ме цитираш на постовите, ќе видеше дека имам пишано 'ми збореа бегај од форд' исто како на членот што му збореле, а да знаев зошто тоа ми го збореле веќе ќе беше напишано (не сум ги прашал), а од страна на оние кои продаваат авто делови ми беше кажано дека со делови се позаебани, односно дека има помал избор на делови и истите се поскапи од возилата за кои се интересирав.

Не му реков некому бегај од форд нечинат, само му кажав на членот дека истото ми го збореле мене, толку.

Планирам да земам фиат стило 2003 година, па дали некој има искуство со таа кола ?

Планирам да земам фиат стило 2003 година, па дали некој има искуство со таа кола ?

Прашај го Google. Има милион форуми. Да била ок кола секоја втора ќе беше таква. Башка освен во циганската земја Италија и во некои земји каде луѓето се екстремно скржави можеш да начекаш таква кола. Ако ти ја даваат ефтино земај ја. Нели викаат купи Фијат да ти е јад.

Прашај го Google. Има милион форуми. Да била ок кола секоја втора ќе беше таква. Башка освен во циганската земја Италија и во некои земји каде луѓето се екстремно скржави можеш да начекаш таква кола. Ако ти ја даваат ефтино земај ја. Нели викаат купи Фијат да ти е јад.
Keljav da te prasam tebe nesto ama iskreno da mi kazes, sem golf 2 koja druga kola e dobra za tebe. Kako sto citam vo zadnje vreme nisto ne cini za tebe ?

Keljav da te prasam tebe nesto ama iskreno da mi kazes, sem golf 2 koja druga kola e dobra za tebe. Kako sto citam vo zadnje vreme nisto ne cini za tebe ?

Не реков дека не чини. голфот е поим за добра кола. Евтини делови, голема економија при возење, двојката има најпрост мотор и секој со малку алат може да го поправи. Проверен и докажан автомобил. Дај да видиме некој Фијат од иста година ко Голф 2 каде е. Или пак некое Рено или Форд. Одамна се претопени во старо железо. Точно освен Голф 2 и Мерцедес 123/124 подобра кола нема во поглед на квалитет и долготрајност. Ај размисли.

Само со 1.9 јтд, бензинците не се добри. Во хрватски Аутоклуб беше 2-3 години на врвот на ``топ препораки`` од хрватски Ауто Клуб како кола која е многу подобра него што заслужува.

Маната е што не е атрактивна и не е ``шема``

Од реалните мани му се седиштата кои постојат само во оваа и ниедна друга кола. Кога се дигаат или спуштаат надолу тоа го прават само со долниот дел на кој се седи, а на оној каде се потпира телото останува фиксен!!!!!!!!!!Тоа беше барем во првите серии и незнам дали се отклони

Само со 1.9 јтд, бензинците не се добри. Во хрватски Аутоклуб беше 2-3 години на врвот на ``топ препораки`` од хрватски Ауто Клуб како кола која е многу подобра него што заслужува.

Маната е што не е атрактивна и не е ``шема``

Од реалните мани му се седиштата кои постојат само во оваа и ниедна друга кола. Кога се дигаат или спуштаат надолу тоа го прават само со долниот дел на кој се седи, а на оној каде се потпира телото останува фиксен!!!!!!!!!!Тоа беше барем во првите серии и незнам дали се отклони

И после да се изеде од јад. Италијанците не го сакаат фиат па за другите нации да не станува збор.

Дечки, да прашам околу зелен картон. Од кога ќе се извади, важи точно 1 година или до денот на регистрацијата? И дали морам да вадам меѓународна возачка?

Дечки, да прашам околу зелен картон. Од кога ќе се извади, важи точно 1 година или до денот на регистрацијата? И дали морам да вадам меѓународна возачка?
vazi do istekot na registracijata. Obicno ne treba megjunarodna no se zavisi kakov carinik kje nacekas posto samo oni baraat :(

Јас имам Фиат Стило 2004 мултиџет 16 вентили 1.9, 140 којна, 6 брзини до сега сум многу задоволен имат ефтини делови купе е поубаво за разлика од тие со 5 врати ако начекаш некое зачувано зимај не се мисли единствена мана што има купеата е аирбего бидејки сензорот им е под седиште и лесно се откачуват жиците

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom