Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знаеш случајно шо бројка штраф носи seat-ов?

Е тоа незнам... А и би требал да мериш со шублер за да видиш, бидејки нема глава ... Иако би требало да е универзално и исто за повеќе возила, барем во истата групација што се ...

Шо ќе купуваш ЦД за навигацијата боље земи си нова навигација пошто кошта приблизно колку и самото ЦД ако не и поевтино, така барем ќе си ја наместиш на прегледно место, навигациите вградени во автомобилите според мене се срање ствар пошо не се баш на прегледно место поставени, повеќе ради чалам ги има.
260x195_kl3mvYwNfo.jpeg

Ова е Голф 7, глупиве инженери не можеле подоле да ја стават :facepalm:

Немам зборови ! Топ

Со што/каде да однесам колава,најверојатно ќе го земеме голфчето,но има на неколку места,НЕ гребаници-длабоки или од клуч или од врата,туку црна боја односно од веројатно моловиве,на паркинзи жената не внимавала и има 2-3 мали линии,кои не сакам да ми стојат...значи не е длабоко туку само црни линии...ми кажаа во мр бриколаж(џ) имало некои пасти,ама не знам колку е тоа добро...ако ја однесам на полирање ќе се среди ли тоа или можам и со паста ? мада кое е боље,нејќам да ја сјебам у старт :D

Здраво, треба да идам за Грција али моето возило нема Зелен Картон, на татко ми возилото има, дали можам јас тоа возило да го возам во странство? На Зелениот Картон пишува името на татко ми, и каде се вади полномошно?

Поздрав

Здраво, треба да идам за Грција али моето возило нема Зелен Картон, на татко ми возилото има, дали можам јас тоа возило да го возам во странство? На Зелениот Картон пишува името на татко ми, и каде се вади полномошно?

Поздрав

AМСМ

Да прашам ќе треба овие денови да земам кола за ден два е сега што потребни документи се за да извадам полномошно? Знам дека документот се симнува од нет се пополнува, се оди кај нотар и потоа што треба за кај нотар?

Мене ми треба за тука во мк не за странство...

Да прашам ќе треба овие денови да земам кола за ден два е сега што потребни документи се за да извадам полномошно? Знам дека документот се симнува од нет се пополнува, се оди кај нотар и потоа што треба за кај нотар?

Мене ми треба за тука во мк не за странство...

Ма каков нотар, само АМСМ за било какви полномштва... А ако ти е за тука, јас не би ни вадел ... И самиот неколку пати имам идено со туѓа кола низ државава и не ми правеле проблеми ...

Ма каков нотар, само АМСМ за било какви полномштва... А ако ти е за тука, јас не би ни вадел ... И самиот неколку пати имам идено со туѓа кола низ државава и не ми правеле проблеми ...
Ок ко така, фала ти.

Мене полномошното ми треба за во Грција. Не е проблем ќе извадам тоа. Мене ме интересира само дали зелениот картон важи за возилото или за лицето кое е впишано, бидејќи е на татко ми возилото и на негово име е зелениот картон, а јас сакам во Грција да идам со него.

Мене полномошното ми треба за во Грција. Не е проблем ќе извадам тоа. Мене ме интересира само дали зелениот картон важи за возилото или за лицето кое е впишано, бидејќи е на татко ми возилото и на негово име е зелениот картон, а јас сакам во Грција да идам со него.

Зелен картон важи за ВОЗИЛОТО

Мене ми имаат побарано полномошно во Македонија - додуша, еднаш само.

Mi treba pomos vo vrska so VW Golf5. Me interesira sto e razlikata pomegju Golf 5 obicen, i Golf 5 GOAL edition? fala, pozdrav

А мене ме интересира,дали со полирање ќе излезат некои мали црни гребнатинки(најверојатно од гума од моловиве што ги ставаат оние на ќошеви) и дали и каде може да се исчисти клучов,знакчето VW е малце затемнето,ваљда од премногу користење(вториот клуч,првиот е како од салон) али нејќам таков да ми е...

biggest_1-1415267805.jpg

За ова зборам,знакчето...

kolku bi trosilo audi so 120 kojna
audi__a3_3_2_quattro_2003_1_lgw.jpg
vakov model od 2003 god naftas?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom