Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Одговорот веројатно го знаеш и сам..Овие коли се со над 300.000 км поминати,стари,трошат масло,и се пред ремонтирање,треба да си имаш уште 1000 евра пари од кога ќе го купиш,регистрираш..Е сеа,предност е што до кај 2000-2500 евра мислам дека би нашол оваков Мерцедес..Делови како делови,зависи што ти треба,Западна Македонија (Тетово,Гостивар) е полно со овакви Мерцедеси и делови има..Многу години имаат,тоа им е маната..На Топ Гир имам гледано репортажа,во Албанија снимаа,секоја кола беше Мерцедес,од А класа па до МЛ
Druze deka go sitka eden za 1200 evra so 450 000 pominati zatoa me interesirase i mi kaza deckoto deka trosi 9 gradska 7 otvorena a ja iam toyota i benzin e a trosi 11 gradska i toa plin i ne mi se veruvase zatoa prasuvam dali ova negovo tvrdenje od 9-9,5 e tocno? Ili ni priblizno ..

Druze deka go sitka eden za 1200 evra so 450 000 pominati zatoa me interesirase i mi kaza deckoto deka trosi 9 gradska 7 otvorena a ja iam toyota i benzin e a trosi 11 gradska i toa plin i ne mi se veruvase zatoa prasuvam dali ova negovo tvrdenje od 9-9,5 e tocno? Ili ni priblizno ..

Можно е,зошто да не 9-10 литра нафта низ град со лесно возење не е многу..Таман е..Ама 450.000 км се озбилна бројка..

Колку од прилика би коштало регистрација + осигурување на возило со мотор 3.0 бензинец/дизел?

Колку од прилика би коштало регистрација + осигурување на возило со мотор 3.0 бензинец/дизел?

10000 денара го кошташе еден другар Ауди а6 3.0 ТДИ осигурање и регистрација.

Мене ме кошта 12.000 за 1.9 TD100..[DOUBLEPOST=1423924648][/DOUBLEPOST]
10000 денара го кошташе еден другар Ауди а6 3.0 ТДИ осигурање и регистрација.

Како да не,нема шанси да е толку ефтино,само осигурањето е 6000 денара најмалку,ами техничкиот,и други работи..Околу 12.000 денара е

Околу 19.000-22.000 денари со таблици комплет.

Зависи за кого како :) и кого познаваш.

decko1-620x350.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom