- Член од
- 20 јули 2014
- Мислења
- 3.424
- Поени од реакции
- 9.316
Седиште.Од Струга си?Сива металик е?[DOUBLEPOST=1415909380][/DOUBLEPOST]
Што ти треба?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Седиште.Од Струга си?Сива металик е?[DOUBLEPOST=1415909380][/DOUBLEPOST]
Што ти треба?
Возачко или совозачко и за што цитроенСедиште.
Било какво. Знаеш некој отпад или не?Возачко или совозачко и за што цитроен
Во Ѓорче има еден ги растура француските возила.Било какво. Знаеш некој отпад или не?
Каде поточно во Ѓорче?Во Ѓорче има еден ги растура француските возила.
Од пиле млеко има
Кружниот кај СП во Ѓорче кога ќе го поминеш,по семафорите првата лево и втора куќа од десноКаде поточно во Ѓорче?
Од Струга си?Сива металик е?[DOUBLEPOST=1415909380][/DOUBLEPOST]
Што ти треба?
Значи, пак дојдовме до моето прво прашање:
- Дали ова важи само за надвор од населено место?
Ако некој живее во Скопје, можно е цела зима да не излезе од градот.
не пишува баш така, во известувањето
еве уште еднаш специјално за тебе:
"Од 15 ноември 2013 годинa стапува во сила законската обврска за задолжително поседување на пропишаната зимска опрема на моторните возилата, кога учествуваат во сообраќајот на пат надвор од населено место. "
Зависи колку километри поминуваш годишно.Колку повеќе поминуваш толку побрзо ќе ти се врати инвестицијата.охрид . темна сива накај црно со мн јеб*** таблици холандскицајкани 3 пати ме застанаја до сеа во 3 дена
за плин шо викаш вредит да се стават или на бензин да се терат?
Во Тетово има еден тип (Чајка) кој продава све за Пежо.Јас су му порачувал делови за мојот Цитроен пошто деловите се исти.Ако ти треба број пиши ППСедиште.
Дали ова значи дека пеглицата нема НИКАКВА безбедност?
![]()
Gledav emisija,Wheeler dealer,so Majk Bruer,na Diskaveri,kupuvase Subaru impreza,otide kaj nekoj diler na koli,dilerov mu pokazuva Impreza,i mu vika ja ostavil nekoj musterija vo zamena za Ford Mondeo dizel.Majk,vo shega,vika,"sigurno placel doma".(za musterijata).Sakam da ti kazam,ako na bilo koj od ovie nasive,sto malku poveke se razbiraat od koli,im spomnes Ford...ponastrana od Ford!Pa ete i Britancive(pogore spomenatiot,Majk)se sheguvaat na taa smetka.Ме интересира од вас поискусните во колите од Форд, Шкода и Хјундаи што е подобро по квалитет и кој имаат најевтини делови ?![]()
А знаеш ли дека само циган и форд во зимо не работатGledav emisija,Wheeler dealer,so Majk Bruer,na Diskaveri,kupuvase Subaru impreza,otide kaj nekoj diler na koli,dilerov mu pokazuva Impreza,i mu vika ja ostavil nekoj musterija vo zamena za Ford Mondeo dizel.Majk,vo shega,vika,"sigurno placel doma".(za musterijata).Sakam da ti kazam,ako na bilo koj od ovie nasive,sto malku poveke se razbiraat od koli,im spomnes Ford...ponastrana od Ford!Pa ete i Britancive(pogore spomenatiot,Majk)se sheguvaat na taa smetka.