Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира дали досега некој имал искуство со форд мондео 2006 2.о тди 130кс, дали е добра за вожњљ, како е потрошувачката и одржувањето на истата.

Поздрав
Одличен е за возење ама потрошувачката ќе те изеде. Мондео иде со фул опрема освен кожни седишта.

Одличен е за возење ама потрошувачката ќе те изеде. Мондео иде со фул опрема освен кожни седишта.
Н бе другар за дизел правиме муабет на отворено над 6 не мрдна, единствено само некој кажуваат дека во зима имаат проблем со палењето е сеа дали за постарите модели мислеле не знам

Дали би било штетно за бојата и лакот доколку некои дамки на каросеријата пробам да ги исчистам со чист алкохол?

јас флеки и слични работи ефикасно вадам со уљен разредувач.ги вади сите маснотии,некои бои и нечистотии,а пошто е со сосема различна хемиска основа воопшто не реагира со бојата

Ме интересира дали досега некој имал искуство со форд мондео 2006 2.о тди 130кс, дали е добра за вожњљ, како е потрошувачката и одржувањето на истата.

Поздрав

Најлошото кај мондеата се полуосовините кои доста страдаат,и ствараат вибрации.проблем е што не се менуваат елементите од нив а една полуосовина кошта околу 30 000.Пробај ако треси предницата на некоја брзина(поголема),тогаш бегај од таа кола

Дизел моторот е на Пежо,тој ХДИ што се вика кај нив.Пежо им го продава на Форд,Јагуар,Волво,Мазда....

јас флеки и слични работи ефикасно вадам со уљен разредувач.ги вади сите маснотии,некои бои и нечистотии,а пошто е со сосема различна хемиска основа воопшто не реагира со бојата

Најлошото кај мондеата се полуосовините кои доста страдаат,и ствараат вибрации.проблем е што не се менуваат елементите од нив а една полуосовина кошта околу 30 000.Пробај ако треси предницата на некоја брзина(поголема),тогаш бегај од таа кола

Дизел моторот е на Пежо,тој ХДИ што се вика кај нив.Пежо им го продава на Форд,Јагуар,Волво,Мазда....

Форд и Мазда беа одамна мислам.

Тоа е Форд групација,но дизел мотори купува од Пежо.Од друга страна пак Пежо дел од бензиските мотори купува од BMW.Opel(ГМ) дизели купува од Фиат и Исузу,од кој и Хонда купува мотори.

Супер количе,баш ми е интересно..Бензин пошто си женско..Дизел моторот мислам дека е на Рено DCI..Бензинче,1.0 или 1.2 мотор.Одржувањето сум го пишувал во некоја друга тема,поефтино ти е на бензин,поефтино осигурување,поефтина регистрација,поефтини резервни делови..
Fala ti :)

Имам возило старо 6 години. Регистрацијата ми заврши на 29 јули. И бев денес за регистрација и ми рекоа дека законот за технички преглед на 2 години до 8 години старо возило не ме следува годинава поради тоа што сум го пропуштил рокот за регистрација. Вистина или толку си ја знае таа вработената?

Кај во Македонија има автоплацеви со доста реални понуди? и секако добро автомобили?

јас сум помогнал на тројца другари мои да купат коли(без провизија) од Прилеп.Има еден човек продава мал број на коли но било која од нив е топ средена.Ниедна нема ни мала мана.Е малку поскап од другите но колите му се ОК.

Подетално кој сака нека пиши пп

јас сум помогнал на тројца другари мои да купат коли(без провизија) од Прилеп.Има еден човек продава мал број на коли но било која од нив е топ средена.Ниедна нема ни мала мана.Е малку поскап од другите но колите му се ОК.

Подетално кој сака нека пиши пп
Ај пиши ако има плац/огласи нешто ... барам џипче во стилот на каптива/антара/иикс35/спортаж ... од поново годиште

Овие QUAD-овите со која дозвола се возат, дали со Б или треба А?

Дечки би ве замолил да пратите овде или во PMs некоја германска страна за половни автомобили, нешто како pazar3?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom