Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
сијаличката за абс свети што тоа значи ..

Ако знае некој да ми предложи продавница за VW автоделови што располагаат со оргинал роба?
Топанско кај принс маркетот[DOUBLEPOST=1403881220][/DOUBLEPOST]
сијаличката за абс свети што тоа значи ..
За каков автомобил станува збор?

Кога свети сијалијчката за абс тогаш не ти функционира односно имаш обични кочници

Може имаш прашина кај сензорите и зглобот,истрошен ти е некој сензор па е зголемена толеранцијата и не може да прима сигнали а како крајна алтернатива можно е некој сензор да е отиден.

Исто така ако си менувал зглоб или лагер да си ставил за обични кочници.[DOUBLEPOST=1403881519][/DOUBLEPOST]
Фордот е каде каде поефтин од Голф ела ако сакаш докажи. Голф од 2 нагоре е скап за одржавање. Пежо е поефтино
Зависи каде ја сервисираш и дали знаат колкав ти е џебот

Последно уредено:
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1296031 лево на таблата има тампонирано некоја дупка, незнам што е тоа, и како да не лежат добро крилата со хаубата кај штрафовите на сликите со отворена хауба. Со фарбани браници.
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1230509 2000г е 2001 е рег. денес го виде мајстор без мое присуство вика е ок, со забелшки напред кај знакот на хаубата и на задната врата малку забележителна вдлабнатина се потпрел некој требало пластиката од внатре да се вади да се потурни.

Што мислите кое подобро, кое е помалку шминкано и чукано?

.
Топанско кај принс маркетот[DOUBLEPOST=1403881220][/DOUBLEPOST]
За каков автомобил станува збор?

Кога свети сијалијчката за абс тогаш не ти функционира односно имаш обични кочници

Може имаш прашина кај сензорите и зглобот,истрошен ти е некој сензор па е зголемена толеранцијата и не може да прима сигнали а како крајна алтернатива можно е некој сензор да е отиден.

Исто така ако си менувал зглоб или лагер да си ставил за обични кочници.[DOUBLEPOST=1403881519][/DOUBLEPOST]
Зависи каде ја сервисираш и дали знаат колкав ти е џебот
за астра г и ништо немам менувано

Да ми препорачате некоја кола да не е дугачка т.е. кратка со 5 врати да е. Нешто налик голф 7 ама да не е голф. Докај 20.000 евриќи, а да е брзо. Фала <3

Да ми препорачате некоја кола да не е дугачка т.е. кратка со 5 врати да е. Нешто налик голф 7 ама да не е голф. Докај 20.000 евриќи, а да е брзо. Фала <3
Honda Civic 1.8 или Mazda 3 2.0. Или Seat Leon.

Што мислите кој од овие два автомобила е подобар избор FORD FOCUS 1.8 TDCI 116ks -03 или VW POLO 1.9 SDI -01 ?

Полото сигурно нема 100.000 поминато..13 години старо возило..Јас не би земал ни една од овие две коли..Што знам,некако предотерани,прешминкани,и пречисти ми стојат..

Полото сигурно нема 100.000 поминато..13 години старо возило..Јас не би земал ни една од овие две коли..Што знам,некако предотерани,прешминкани,и пречисти ми стојат..
Ај ако сакаш предложи ми ти некој друг автомобил до 3000 евра?

Ај ако сакаш предложи ми ти некој друг автомобил до 3000 евра?

Опел Астра 1.4 Twinport-бензинец..Јас сериозно ги разгледувам тие коли..Моторот е на ланче,нема ребраст каиш,ланчето и да се скине ќе тропа..Мавни ги тие дизели немаш бош пумпи,пумпица за друкање,немаш воздух во цревата,и уште 302 кура внатре во моторот..Поефтино одржување,поефтина регистрација,поефтин зелен картон..Едино тој варијаторот бензинците што го имаат,незнам што пари е..

Опел Астра 1.4 Twinport-бензинец..Јас сериозно ги разгледувам тие коли..Моторот е на ланче,нема ребраст каиш,ланчето и да се скине ќе тропа..Мавни ги тие дизели немаш бош пумпи,пумпица за друкање,немаш воздух во цревата,и уште 302 кура внатре во моторот..Поефтино одржување,поефтина регистрација,поефтин зелен картон..Едино тој варијаторот бензинците што го имаат,незнам што пари е..
Не успеав да најдам некој ваков модел на пазар3 и реклама5 до 3000 евра тие се се над 3000 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom