Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
значи масло во картер и во филтер заедно 5,3 литри. Па извадија литар ипол и сега е во ред.
Така де,тој погоре вика литро и пол собира само ВО ФИЛТЕРОТ ЗА МАСЛО,апсолутно нема логика..Чим е во ред шибај..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи масло во картер и во филтер заедно 5,3 литри. Па извадија литар ипол и сега е во ред.
Искуство некој со Влатко бошистот од Кавадарци?Скап-ефтин,го бива,не го бива..Брзо се завршува работа?
Лошо искуство како прво колата стоеше кај него 4 5 дена, второ рече дека ја предихтовал пумпата и сменил гумици, послем 5 месеци колата ми изгасна во возење ја однесов пумпата кај еден друг бошиста во тетово заедно ја гледавме пумпата на истата немаше ништо сменето гумиците беа старите, единствено што имаше ставено Влатко беше црвен силикон отпорен на топлина врз старите гумици што нормално со тек на време си попушти. Пред ова ќе го препорачав на секого ама по ова и послем др муабети што слушнав за него никогаш на никого не би го препорачал.
Распрашај си се за др какво искусво имале со него ама моето е тоа.
Така било,јас разбрав на еден Вектрата три недели му стоела таму..А скапо ли ти зема?Што и беше на твојата пумпа?И за што кола се работи?А гаранција дава ли?
90 konjski tdi so obicna bos pumpa. nema promasaj.Некое мислење за Пасатите од 2000-2002 година, кои се покажале како најдобри во однос на кубикажа и кс.?
Da ne se malku 90 konjski sili za 1.9 TDI?90 konjski tdi so obicna bos pumpa. nema promasaj.
Da ne se malku 90 konjski sili za 1.9 TDI?
Лаик сум, да си прашам.па ако се малце немаше да ги прават
Лаик сум, да си прашам.![]()