Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
значи масло во картер и во филтер заедно 5,3 литри. Па извадија литар ипол и сега е во ред.

Така де,тој погоре вика литро и пол собира само ВО ФИЛТЕРОТ ЗА МАСЛО,апсолутно нема логика..Чим е во ред шибај..

Golf 2 gt mozes li da go vidis seriskiot broj pozadi?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Искуство некој со Влатко бошистот од Кавадарци?Скап-ефтин,го бива,не го бива..Брзо се завршува работа?

Искуство некој со Влатко бошистот од Кавадарци?Скап-ефтин,го бива,не го бива..Брзо се завршува работа?

Лошо искуство како прво колата стоеше кај него 4 5 дена, второ рече дека ја предихтовал пумпата и сменил гумици, послем 5 месеци колата ми изгасна во возење ја однесов пумпата кај еден друг бошиста во тетово заедно ја гледавме пумпата на истата немаше ништо сменето гумиците беа старите, единствено што имаше ставено Влатко беше црвен силикон отпорен на топлина врз старите гумици што нормално со тек на време си попушти. Пред ова ќе го препорачав на секого ама по ова и послем др муабети што слушнав за него никогаш на никого не би го препорачал.

Распрашај си се за др какво искусво имале со него ама моето е тоа.

Ги знае ли некој новите вежби што треба да се направат на полигон за полагање ?

Лошо искуство како прво колата стоеше кај него 4 5 дена, второ рече дека ја предихтовал пумпата и сменил гумици, послем 5 месеци колата ми изгасна во возење ја однесов пумпата кај еден друг бошиста во тетово заедно ја гледавме пумпата на истата немаше ништо сменето гумиците беа старите, единствено што имаше ставено Влатко беше црвен силикон отпорен на топлина врз старите гумици што нормално со тек на време си попушти. Пред ова ќе го препорачав на секого ама по ова и послем др муабети што слушнав за него никогаш на никого не би го препорачал.

Распрашај си се за др какво искусво имале со него ама моето е тоа.

Така било,јас разбрав на еден Вектрата три недели му стоела таму..А скапо ли ти зема?Што и беше на твојата пумпа?И за што кола се работи?А гаранција дава ли?

Така било,јас разбрав на еден Вектрата три недели му стоела таму..А скапо ли ти зема?Што и беше на твојата пумпа?И за што кола се работи?А гаранција дава ли?

Исто се работи за вектра, кај мене имаше проблеми со палење зимно време на ладно значи требаше да се утепаш од верглање за да запали, за цената не ми текнува точно ама не е тоа проблемот ако се беше во ред ако го направеше тоа што кажа а не да ти земе некој си 200 евра за силикон што ставил, и плус патот од ск до кавадарци па назад со автобус па таму 5 дена да стои колата (кој знае може и си се развозувал со неа хехе) па пак да плаќаш автобус за да отидеш да си ја земеш а кај е и времето изгубено.
Јас не би го препорачал на никого, за разлика од него кај дечкото во тетово му ја однесов извадена пумпата ( овој ја бараше цела кола да се осугурал да не има нешто друго) во 10 саб кај него бев во 3 саат пумпата беше средена, само ја мотира мајсторот на кола и еве ја нема гајле.

Дечкото од тетово се вика Роберт еве ти бројче слушни се ако сакаш види си 070 224 042 / 389 44 338 062 diesel service bosch Robi - Kom

се надевам ти помогна моето мислење поздрав

Некое мислење за Пасатите од 2000-2002 година, кои се покажале како најдобри во однос на кубикажа и кс.?

Кој дава гаранција на работа - НИКОЈ. Инаку најдобар Пасат е 150 коњскиот 1.9 ТДИ

Што викате за стариов спортаж, лонг вержн со 2.0 дизел
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1116107

мислам дека е 2,0 TD моторот и дека троши солидно ... ај некој нека каже ако има инфо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom