Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
DSC_0565.jpg

Знае ли некој што означува оваа жолтата икона што се појавува на бордот (сјебан)?

Види го кошот напред и трапот позади. Ако трапот не е скапан и кошот не е пукнат зимај.

Врти го воланот лево десно и гледај во просторот што е измеѓу хаубата и крилото, ако мрда таму.... не го зимај.

На сите југовци ова им е маана.

Фала што објасни, ова не го купувам, планирам за некоја година да купам југо па слично да го напраам, па ќе внимавам на овие работи што ги наброи..

Фала што објасни, ова не го купувам, планирам за некоја година да купам југо па слично да го напраам, па ќе внимавам на овие работи што ги наброи..
Башка појак мотор ќе го распарчи кошот за бргу време. Југо е неможеш да очекуваш богзнаешто од него.

Башка појак мотор ќе го распарчи кошот за бргу време. Југо е неможеш да очекуваш богзнаешто од него.

Мотори ги имам дома 2, едниот ми е од југо 65 ка 1300 кубика другиот е од 55 ка 1100 мислам е тој..

Се работи за дизел мотор, греачите тешко се вадат, кои се последици во краен случај доколку некој се скине главата односно остане во моторот?

Се работи за дизел мотор, греачите тешко се вадат, кои се последици во краен случај доколку некој се скине главата односно остане во моторот?
Треба да вадиш цела глава за да се обработат навоите од греачите, рамнење на глава, нови дихтунзи.

nemozam da najdam nekoj komentar taka po opsiren za audi a4 1.9tdi 131ks 2003 pa ako moze nekoj koj ima imal ili znae nesto za ovaa kola da pise posto mi stignaa parite sega nemozam da se odlucam so kola da bide. me interesira nesto poveke za niv i dali se skapi za odrzavka.
eve na primer so mislite za ova http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1383692-Audi-A4-1-9-TDI-131-ks-FULL-oprema-S-LINE--02

Друже, не ти праи мерак BMW 320d ? тоа ми изгледа некако по спортско, сега зависи секој си има вкус..

nemozam da najdam nekoj komentar taka po opsiren za audi a4 1.9tdi 131ks 2003 pa ako moze nekoj koj ima imal ili znae nesto za ovaa kola da pise posto mi stignaa parite sega nemozam da se odlucam so kola da bide. me interesira nesto poveke za niv i dali se skapi za odrzavka.
eve na primer so mislite za ova http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1383692-Audi-A4-1-9-TDI-131-ks-FULL-oprema-S-LINE--02

kje najdes be em ve 320d za poeftino i toa bajagi od ova audivo em po seksi. Koj gleda audi, zemi be em ve da te svaka budala vidi ;)

kje najdes be em ve 320d za poeftino i toa bajagi od ova audivo em po seksi. Koj gleda audi, zemi be em ve da te svaka budala vidi ;)

па да бе, и ја тоа викам, поефтино е и поспортско е на изглед, ова аудиво некако не ми праи меракк, али секој си има свој вкус, ако се заљубил у ауди неможе никој да го предомисли, сепак он ги дава парите не ние, ние му даваме само мислење.

па да бе, и ја тоа викам, поефтино е и поспортско е на изглед, ова аудиво некако не ми праи меракк, али секој си има свој вкус, ако се заљубил у ауди неможе никој да го предомисли, сепак он ги дава парите не ние, ние му даваме само мислење.

А да ѕирнеш ти Мерцедес,пошто гледам до кај 7000 европски ти се даваат.Што се мачиш со Ауди,БМВ.Или ги отпиша.

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1366643-Mercedes-C-220-CDI--01

Која е причина да кола со бензински мотор почне да троши уље на 140.000км? Значи не многу, туку мааалку, ама сепак го троши...

Уљни карики или (најверојтано) гумички на вентили на глава.Ако е турбаш како што ти кажаа погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom