Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
некој мислење за ауспусите од автолидер или па корисник на нив случајно :) ???

Ај ѕирни го го мечево ... мислам дека е ново го немаше досега, вака изгледа солидно
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1269338-Mercedes-C220-cdi-elegance-2001-Aldin-Auto

Има кука, отпаѓа. :)

Не, сериозно баталив мерцедеси, иначе вака изгледа солидно, само километрите не ми се реални на тие коли воопшто. Јас ги рачунам сите дека се со 300к отприлика.
Од опрема има плус паркинг сензори и аларм, но предобро изгледа за тие километри, види ги седиштата, ако нови.

Не можеш со овие коли да си на сигурно, преправани се и им нема крај.
Btw, крем боја горе, за возење смрт. :)

Има кука, отпаѓа. :)

Не, сериозно баталив мерцедеси, иначе вака изгледа солидно, само километрите не ми се реални на тие коли воопшто. Јас ги рачунам сите дека се со 300к отприлика.
Од опрема има плус паркинг сензори и аларм, но предобро изгледа за тие километри, види ги седиштата, ако нови.

Не можеш со овие коли да си на сигурно, преправани се и им нема крај.
Btw, крем боја горе, за возење смрт. :)
Епа тоа е да, начисто секако дека неможеш да си

што ти се вртка во глава во последно време? лансер?
ај па кога ќе купиш нешто фали се :)

Мислам дек ти дадов “hint“ колку пари бара братми за мерцедесот. Ако сакаш да земиш добро возило, треба да си платиш. Неможи Ц класа овде да е 5500 евра, а во германија солидно возило испод 4500 неможиш да најдиш... Е сега, стварно за тие пари можиш овде да најдиш сосема солидно возилце со мала километража кое ќе ти брка работа. Мада кој имал мерцедес појќе од 6 месеци (да го вози активно), единствено би го заменил со понов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom