Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Грешка бе2 мислев
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 23:32 ---
2 брат по грешка 5 сум пишал не се прочитав да не проба ти случајно со 5та![]()
Цц,да не пробал па да тргне?Не го лажи детето,и проверувај што ќе пишеш.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка бе2 мислев

Таман работа да пробав друже ке останев и без мењач мани ламелаГрешка бе2 мислев
, инаку сум пробал да појдам во втора т.е многу често поаѓам во второ (лоша навика) нема гајле со поаѓање у втора не се осеќаДали знае некој зошто кога ке кренам над 150 почнува да мириса нешто како изгорена пластика што е тоа ? иначе се работи за Пунто 2002 бензинец
пред 2 годиниКога последен пат си мењал филтер за воздух?
Почекај оште малко.2 години

пред 2 години
Ке идам ке ги земам сите филтери деновиве за уље ми е сменет пред 2 месеца , ке земам за воздух,гориво и поленОзбилно??
филтер се мења на 6 месеци до максимум 12,во зависност како се вози и каде се вози колата.
Во урбана средина кај што загадувањето е големо се мења на 6 месеци.
Твоот филтер сеа после 2 години ке неможе да се извади од место од што запекол.Биди среќен ако не си напраил некоја поголема штета на моторот.
Филтрите сите ти коштаат 1500 ден.и уље уште толку со се промена ке фати 3000ден. еднаш годишно да ги мењаш колата ке ти биде џам.
И после коа ке кажете абе колата е увезена којзнае како е одржавана..
Јас мењам на 6 месеци филтер,ке го сликам наредно вадење да видиш у каква состојба е,ко на оџак да стоел.
Малце информирајте се,ако филтерот за воздух е прљав,моторот неможе да прима воздух онолку колку што треба,најпрво може да отиде МАФ сензор,па после неќеш да знаеш.
Што марка се филтрите?Што мислите за овие Филтри? http://www.kupifilter.mk/
Имам порачано филтер за гориво и филтер за полен, ме чинија со се карго 470 ден. А во официјален сервис во Опел двата филтри чинеа 1450 ден.
Види го Авеово, мислам дека е подобар избор од шкодата + поголемо е, имам возено на едно 500 км отприлика низ МК ама со 1.4 мотор и супер еjas nebev tolku zaintersiran za zimanje na druga kola
ama mislam deka kolata e super zaboraviv da pisam deka ima aluminiumski bandasi so novi letni+4 zimni gumi proizvedena 12mesec 2007
ke mi ja dade za 3500 evra
Ке идам ке ги земам сите филтери деновиве за уље ми е сменет пред 2 месеца , ке земам за воздух,гориво и полен
Кој е член на carclub.mk форумот нека им пише на админите ако може дека креирав јузер и 10 активациски мејлови си праќав, не ми стигна ништо.
Јузерот е TylerMkD, нека ми го активираат ако можат..
Јас сум член таму и веке им пишав за твоето барање.