Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми треба 508 , имам возач ме вози со 607ица а таа од што е дугачка не добацувам до шал табла да видам каква боја е светлото на шал таблата. Фала што ме потсети за 508ица, ке го решам мојот проблем ке ја нарачам у понеделник

Живеам во зграда со гаража и имам само еден клуч за неа, да направам уште еден би ме чинело 3-4 иљади мислам. Ако има ваква работа, ми значи мене.

И така не планирам колата да ја дрифтам или да се курчам со неа, сакам мене да ми прави мерак тоа што е внатре.

Ете Луки Јуниор најубаво опиша - милион ситници кои заедно го прават возењето поудобно и поќефски отколку да те однесе од точка А до точка Б.
Еве ти уште подобро ML дизел џипоња :D во твој ценовен ранг

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1243403?searchID=1056632&Idx=227

ImageHandler.ashx

Некој да ми каже каде можам да најдам чарџер(или како и да се вика) за мерцедес C200 2002 год.Нејкам да го извадам оргиналниот плејер убав ми е :D а на него пишува дека има опција за CD
И што пари е

Некој да ми каже каде можам да најдам чарџер(или како и да се вика) за мерцедес C200 2002 год.Нејкам да го извадам оргиналниот плејер убав ми е :D а на него пишува дека има опција за CD
И што пари е
Побарај по реклама5, пазар3 да не продава некој, или делови за мерцедеш што има
ако не по отпадиве

Еве ти уште подобро ML дизел џипоња :D во твој ценовен ранг

http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/1243403?searchID=1056632&Idx=227

ImageHandler.ashx

Ваков џип со 140.000 поминати,2000 година за 7000 евра??Нели ценава е прениска,или така ми се чини.Скапани голфови тројки одат за 3000 евра,па и повеќе,а не па Мерцедес 2000 година за 7000 евра.Треба да си луд да го купиш.

Ваков џип со 140.000 поминати,2000 година за 7000 евра??Нели ценава е прениска,или така ми се чини.Скапани голфови тројки одат за 3000 евра,па и повеќе,а не па Мерцедес 2000 година за 7000 евра.Треба да си луд да го купиш.

Странска регистрација е, а наводно со луѓе што зборев трошеле околу 13 во град, премногу непрактични.

Иначе ги има за 8.000 да речеме, со некои 200-250 илјади, се наоѓаат.

Странска регистрација е, а наводно со луѓе што зборев трошеле околу 13 во град, премногу непрактични.

Mercedes ML 270 CDI AutoMilano full oprema socuvan kako nov, 4 novi gumi michelin,6 brzini,so 7 sedista zadnite 2 se montazni se vadat odma. site davacki se plateni kompletno

како шо пиши давачките се платени

Mercedes ML 270 CDI AutoMilano full oprema socuvan kako nov, 4 novi gumi michelin,6 brzini,so 7 sedista zadnite 2 se montazni se vadat odma. site davacki se plateni kompletno

како шо пиши давачките се платени

Моја грешка, веќе набрзина ги читам огласиве и само гледам кај Регистрација: што пишува.

Не е тај џип за тебе. Целата прва генерација не е погодена од тија Мерцедеси.

Не е тај џип за тебе. Целата прва генерација не е погодена од тија Мерцедеси.

Не ни сакам џип нешто посебно да ти кажам, само како идеја ми го даваат луѓе околу мене што веројатно сакаат. :)

Него бев на аутоплац, оној кај Битпазар што е на подвожњакот. Имаа еден C220 Elegance, влагам и зашто веќе го проучив менито на колата, го менувам од германски на англиски. Што да видам - 2 Faults, една за гориво дека нема...друга E.S.P. Malfunction - Visit workshop.

Најлошиот можен ерор. :)

Не ни сакам џип нешто посебно да ти кажам, само како идеја ми го даваат луѓе околу мене што веројатно сакаат. :)

Него бев на аутоплац, оној кај Битпазар што е на подвожњакот. Имаа еден C220 Elegance, влагам и зашто веќе го проучив менито на колата, го менувам од германски на англиски. Што да видам - 2 Faults, една за гориво дека нема...друга E.S.P. Malfunction - Visit workshop.

Најлошиот можен ерор. :)

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/mercedes-benz-c-220-cdi-classic/99066172-216-18851

Со сервисна книшка, со се. Малко е скапичок.

Или оваа

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/mercedes-benz-c-220-cdi-classic/95817980-216-1930

Како би ги донел/нарачал овие да речеме?

Него, не барам Класик, премногу грди се со решетката напред, плус за 500 евра плус да речеме би земал Авангард или Елеганс, алуминиумски бандажи, итн итн...

Како би ги донел/нарачал овие да речеме?

Него, не барам Класик, премногу грди се со решетката напред, плус за 500 евра плус да речеме би земал Авангард или Елеганс, алуминиумски бандажи, итн итн...

Еми ќе се качеш на авион/автобус и одеш гледаш ги.
Ако немаш пријател, пиши ми ПП ќе ја наредеме некак. Озбилно.

Лесно тие 200.000-250.000 преминуваат во повеќе километри.А ако е странска регистрација тогаш е во ред,со се царини,регистрации ќе испадне преку 8500 евра.Еми колку сакаш да трошат,џип е,не е тико.Треба гориво да се движи тоа.Испаѓа во ред цената,али остануваат проблем километрите.140.000 км,ептен малку.Онака анализа правам,не дека ќе го купувам.
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 19:38 ---

Првиот е поубав

Лесно тие 200.000-250.000 преминуваат во повеќе километри.А ако е странска регистрација тогаш е во ред,со се царини,регистрации ќе испадне преку 8500 евра.Еми колку сакаш да трошат,џип е,не е тико.Треба гориво да се движи тоа.Испаѓа во ред цената,али остануваат проблем километрите.140.000 км,ептен малку.Онака анализа правам,не дека ќе го купувам.
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 19:38 ---

Првиот е поубав

Реално е премалку, јас зборев со некои луѓе и наводно доколку дигитално се враќани километрите, сеуште стојат реалните на некој чип, можело преку конекција со компјутер да се провери.

Па ќе го истражам тој аспект. Не зборам за овој џип, него општо. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom