- Член од
- 7 март 2012
- Мислења
- 238
- Поени од реакции
- 21
lani letoto terav eden nissan terano 2.7 interkuler zivotno od masina ama si lapaВитара, Самурај, Хонда ЦРВ, Териос, убави џипченца са.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lani letoto terav eden nissan terano 2.7 interkuler zivotno od masina ama si lapaВитара, Самурај, Хонда ЦРВ, Териос, убави џипченца са.
2.7 и не е баш некое животно де....Јас би одил на 3.0 Терано.... или 3.2 Пајеро со Супер Селект... Или некој Хилукс, Навара, или Л200... Супер џипченца... Малко са соленки, ама јас сам офроад ентузијаст (додуша засега само со трактор...lani letoto terav eden nissan terano 2.7 interkuler zivotno od masina ama si lapaa nemam tolku snaga jas
zato sakam terios mal motor plin mirna gla
![]()
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=641822vidi batka sto pomala steta da imas pozz
--- надополнето: 15 декември 2012 во 20:39 ---
inaku sakam da prasam dali nekoj ima iskustvo so nekoj terenec zainteresiran sum za dzipce landrover daihatsu terios benzin plin ili nesto drugo predlozete sakam da gi prodadam dvete i da si kupam dzip nekoj predlog?
ke go prasam ke mu se javamhttp://reklama5.mk/Details.aspx?ad=641822
види и овој која цена го нуди, исто така имаш што кажаа фронтера ефтини се
e taka e batka nemoj da ja vadis tablata da kupuvas hladnjace zaebancija golema pobrzo prodaj ja kolata haha (mala sala) tuku vidi klapnata da ne e zaglavena na ladno klapnata se mrda koga ke smenis toplo ladno a dali kolata kreva rabotna temperatura?јас имам голф 2 , и парното е многу слабо, т.е. ништо не топли, сакам да направам да си работи добро, татко ми вика дека ладникот нешто бил запушен и јас прашав за нов ладник ми рекоа 900 денари бил, ама тешко било за ставање, требало цела шал табла да се вади... може ли некако да се смени без да се вади цела шалтабла ?? и ми викааат 3 илјади за работна рака и 2-3 дена работа. .. .
колата си крева температура, амма многу слабо дува, ни ладно ни топло.... еббати колата, летото еe taka e batka nemoj da ja vadis tablata da kupuvas hladnjace zaebancija golema pobrzo prodaj ja kolata haha (mala sala) tuku vidi klapnata da ne e zaglavena na ladno klapnata se mrda koga ke smenis toplo ladno a dali kolata kreva rabotna temperatura?
Да. Притоа таблата можи да повлечи вадење на централната конзола (то со мењачо), а то можи да повлечи вадење на седишта.криво ми е за работната рака, и толку работа, цела ли шал табла ќе се вади ?
Абе шо, 2 недели...2-3 дена работа ? . . ..
so e mnogu e mnogu eve dzish kako so ti veli taka...колата си крева температура, амма многу слабо дува, ни ладно ни топло.... еббати колата, летото е
жешко, зимата е ладно... ладникот е запушен 1000% не ми е скап ладникот, криво ми е за работната рака, и толку работа, цела ли шал табла ќе се вади ? 2-3 дена работа ? . . ..
alal da ti e brat jas nemam zivci ce iskrsam se vnatre pobrzo bi ja prodal otkolku vakvi maki da trgamДа. Притоа таблата можи да повлечи вадење на централната конзола (то со мењачо), а то можи да повлечи вадење на седишта.
Да ти доловам моментот како изгледаше моето возилце ко го отварав казанчето:
![]()
Абе шо, 2 недели...
Целата постапка (под услов да имаш ново казанче) се прај во 1 ден, ако почниш од 7 сабајле до 3 сато е готово. Растурање, замена, собирање. Ти кажувам од искуство, 2 пати го извадив...
Бујрум ликче... да видиш со шо си го пополнувам времето ко ќе ми е досадноalal da ti e brat jas nemam zivci ce iskrsam se vnatre pobrzo bi ja prodal otkolku vakvi maki da trgam![]()
Да де, битно да не те прај мајмун. Дека има работа, има, не велам не. Дека претерал тро со 3 дена, претерал. И 3000 денари, е многу пари за таа работа... можиш слободно да прашаш некој друг, не е само еден мајстор. 1 ден за работа и 2000 денари за работна рака мене ми изгледаат ок.ахам, фала за инфото, ама јас во никој случај нема да вадам такви работи.... ќе ја оставам кај мајстор и нека ми каже за колку време да ја земам , ќе си платам и тако![]()