Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобро порачај го од ибеј или некој ако имаш да ти го порача
кај нас и да најдеш ќе биде соленка цена, иначе побарај сигурно имаат во цитроен ама земи си и вода со шеќер

imam audi a3 sportback 2011 god. Utre ke gi zatemnuvam staklata, pa sakam zadnite 3(zadna sofersajbna, i dvete stranicni) da gi zatemnam 100%..dali ke smeta toa na vecer? kazete iskustva so zatemnuvanje na zadni stakla 100%

Ми треба куќиштето за клучот, се работи за клуч за Пежо со 2 копчиња (отклучување/заклучување). Каде би можел ова да го најдам во Скопје?

imam audi a3 sportback 2011 god. Utre ke gi zatemnuvam staklata, pa sakam zadnite 3(zadna sofersajbna, i dvete stranicni) da gi zatemnam 100%..dali ke smeta toa na vecer? kazete iskustva so zatemnuvanje na zadni stakla 100%
Несмееш да затемнуваш 100% стакла освен ако не си од ''посебната раса''

racunaj kako da smeam...ima preglednost na vecer? :D

Ако го направиш тоа заборави на асално паркирање навечер и особено во понеосветлени места освен ако колата ти нема паркинг сензори.Мегутоа ке ти сметаат и во возење така да...

go zatemnav..kako so mi kazaa vidlivosta od 5% (ili zatemnuvanje 95%) ke smeta za navecer..go zatemnav 50% nazad i 25% napred :) eve nekoja slika, mislam deka izgleda super :)

Attachments

• Photo0009.jpg
    Photo0009.jpg
    586,5 KB · Прегледи: 38
  • Photo0010.jpg
    Photo0010.jpg
    589,8 KB · Прегледи: 39
  • Photo0005.jpg
    Photo0005.jpg
    508,4 KB · Прегледи: 36
  • Photo0006.jpg
    Photo0006.jpg
    472,1 KB · Прегледи: 39
Кои свеќици се компатибилни за Фиат Пунто 1.2 60 кс 2000г, според производителот НГК BKR5EZ, меѓутоа ги нема кај официјалниот застапнк за Македонија, затоа ме интересира дали постои некаква друга замена за свеќици за овој тип на мотор.
Се надевам дека некој добро упатен ќе ми одговори

Кои свеќици се компатибилни за Фиат Пунто 1.2 60 кс 2000г, според производителот НГК BKR5EZ, меѓутоа ги нема кај официјалниот застапнк за Македонија, затоа ме интересира дали постои некаква друга замена за свеќици за овој тип на мотор.
Се надевам дека некој добро упатен ќе ми одговори
Во Кисела Вода кај чешма ги има овие, јас ги имам купувано. Продавницата Т-21 или нешто така се викаше

Дали може од долго време не сменат воздушен филтер да се зголеми потрошувачката на гориво и до 2 литри на 100км?

Дали може од долго време не сменат воздушен филтер да се зголеми потрошувачката на гориво и до 2 литри на 100км?
За што кола се работи? не е само филтерот за воздух, туку и други делови може да влијаат на потрошувачката

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom