Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Кај мене прекина, сеа незнам што да и праем пак да шушти тоест свирца![]()
Али кога ќе поминеш покрај некое пиче,ќе ја нагазиш малку,како зуе..Мене тоа ми прави мерак..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене прекина, сеа незнам што да и праем пак да шушти тоест свирца![]()
Pobaraj go Ivica-Pajo. 070511012Имам астра Х 1.7цдти 100кс, на тргнување како да слушам турбината како свири, мада може и да свират држачите на кров.
Сеедно, сакам да и направам една комплетна проверка, летово ќе треба да одам подалеку на пат, па не е лошо да ја припремам, секако и ребраст ми е за менување.
Некој да препорача добар мајстор во Скопје?
Имам астра Х 1.7цдти 100кс, на тргнување како да слушам турбината како свири, мада може и да свират држачите на кров.
Сеедно, сакам да и направам една комплетна проверка, летово ќе треба да одам подалеку на пат, па не е лошо да ја припремам, секако и ребраст ми е за менување.
Некој да препорача добар мајстор во Скопје?
Па и мене ми прае ал прекина сеа пак сакам да зуе ал незнам како да го напраем тоаАли кога ќе поминеш покрај некое пиче,ќе ја нагазиш малку,како зуе..Мене тоа ми прави мерак..
Па и мене ми прае ал прекина сеа пак сакам да зуе ал незнам како да го напраем тоа![]()
Пежо 206 - задниот трап е отиден, дали се само лагери или целото треба да се средува не се знае дури не се отвори, бев на мајстор ова ми го кажа.
Од вас ми треба совет за добар мајстор за пежовци (али да не е овластениот), и колку пари одприлика би ме чинело?
Зш да го расипем некои турбини фабрички си имаат свирење и зуење, зар мора да е разипана за да свириЕ како да расипеш нешто и јас незнам..Тури му улје за косачка,може ќе прозуе..![]()
Од СкопјеОд каде си ???
Ја не би бегал
Пежо 206 - задниот трап е отиден, дали се само лагери или целото треба да се средува не се знае дури не се отвори, бев на мајстор ова ми го кажа.
Од вас ми треба совет за добар мајстор за пежовци (али да не е овластениот), и колку пари одприлика би ме чинело?
На Форд не може плин. Сите мотори имаат изразено износување на вентилите. VSR (valve seat ressecion). Башка Форд си пати од корозија. Бегај од ФордЈа не би бегал
Форд има поцинковани шасии со 12 години гаранцијаНа Форд не може плин. Сите мотори имаат изразено износување на вентилите. VSR (valve seat ressecion). Башка Форд си пати од корозија. Бегај од Форд