Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кај мене прекина, сеа незнам што да и праем пак да шушти тоест свирца :D

Али кога ќе поминеш покрај некое пиче,ќе ја нагазиш малку,како зуе..Мене тоа ми прави мерак..

Имам астра Х 1.7цдти 100кс, на тргнување како да слушам турбината како свири, мада може и да свират држачите на кров :).
Сеедно, сакам да и направам една комплетна проверка, летово ќе треба да одам подалеку на пат, па не е лошо да ја припремам, секако и ребраст ми е за менување.
Некој да препорача добар мајстор во Скопје?
Pobaraj go Ivica-Pajo. 070511012
Doktor e za Opeli

Имам астра Х 1.7цдти 100кс, на тргнување како да слушам турбината како свири, мада може и да свират држачите на кров :).
Сеедно, сакам да и направам една комплетна проверка, летово ќе треба да одам подалеку на пат, па не е лошо да ја припремам, секако и ребраст ми е за менување.
Некој да препорача добар мајстор во Скопје?

Мајстори во Скопје за Опел сеа ми текна..Овие во Радишани,Опел Кардаш што се,таму да видиш?Се со Опели работат,знам еден другар мотор бараше,350 евра му бараат,ама стариот мотор да го остави така нешто..

Али кога ќе поминеш покрај некое пиче,ќе ја нагазиш малку,како зуе..Мене тоа ми прави мерак..
Па и мене ми прае ал прекина сеа пак сакам да зуе ал незнам како да го напраем тоа :D

Па и мене ми прае ал прекина сеа пак сакам да зуе ал незнам како да го напраем тоа :D

Е како да расипеш нешто и јас незнам..Тури му улје за косачка,може ќе прозуе..:pos:

Пежо 206 - задниот трап е отиден, дали се само лагери или целото треба да се средува не се знае дури не се отвори, бев на мајстор ова ми го кажа.
Од вас ми треба совет за добар мајстор за пежовци (али да не е овластениот), и колку пари одприлика би ме чинело?

Од каде си ???

Е како да расипеш нешто и јас незнам..Тури му улје за косачка,може ќе прозуе..:pos:
Зш да го расипем некои турбини фабрички си имаат свирење и зуење, зар мора да е разипана за да свири

Пежо 206 - задниот трап е отиден, дали се само лагери или целото треба да се средува не се знае дури не се отвори, бев на мајстор ова ми го кажа.
Од вас ми треба совет за добар мајстор за пежовци (али да не е овластениот), и колку пари одприлика би ме чинело?

За 206 најдобро е да си купиш комплет лагери и осовини од еуроимпекс. Лагерите се иглени и идат заедно со осовините. Свесен мајстор што знае

Ја не би бегал
На Форд не може плин. Сите мотори имаат изразено износување на вентилите. VSR (valve seat ressecion). Башка Форд си пати од корозија. Бегај од Форд

Ми личи на лажен оглас, инаку ќелавиот погреши тука. Ова е добра понуда.

На Форд не може плин. Сите мотори имаат изразено износување на вентилите. VSR (valve seat ressecion). Башка Форд си пати од корозија. Бегај од Форд
Форд има поцинковани шасии со 12 години гаранција

Ми треба препорака за мајстор за кодирање на клуч и инсталација на далечинско затворање?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom