Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај земи прво возачка ти...првите две години не смееш да возиш возило ако не се лажам беше над 1700 кубици.
значи јас сум од струмица и имам другар има возачка дозвола 6 месеци вози туарег в6 и полицијата не му прави никаков проблем
како да ти кажам тука не се почитува тој закон
значи тотално ве разбирам јас не се фалам дека сум шумахер туку само сакав да добијам мислење за кола или џип
Но вие ме сватифте грешка знам немам возачка и сум почетник и ќе бидам уште многу време.
Само барам мислење за тоа што ви се допаѓа повеќе кола или џип.

Ако тешко мењачот менува во брзина што може да е проблемот? Ја се сомневам во потисната..

значи јас сум од струмица и имам другар има возачка дозвола 6 месеци вози туарег в6 и полицијата не му прави никаков проблем
како да ти кажам тука не се почитува тој закон
значи тотално ве разбирам јас не се фалам дека сум шумахер туку само сакав да добијам мислење за кола или џип
Но вие ме сватифте грешка знам немам возачка и сум почетник и ќе бидам уште многу време.
Само барам мислење за тоа што ви се допаѓа повеќе кола или џип.

Ти си знаеш, јас пишав мое мислење. Возам од мои 12 години поради што сум морал а не поради што требало да возам и дека тоа било правилно и со две раце потпишувам дека возило од 3000 кубици не е за возач почетник! Положи прво после ќе видиш во која состојба си да возиш и какво возило.

ima da ja slupa za nekoj den... mrsul ke vozel 3000 kubika auto. Koa ke vidis mnogu gi ima i zatoa se desavaat vakvi sranja po patistata

Ти си знаеш, јас пишав мое мислење. Возам од мои 12 години поради што сум морал а не поради што требало да возам и дека тоа било правилно и со две раце потпишувам дека возило од 3000 кубици не е за возач почетник! Положи прво после ќе видиш во која состојба си да возиш и какво возило.
нема проблем ти имаш свое мислење и јас го почитувам тоа.
ima da ja slupa za nekoj den... mrsul ke vozel 3000 kubika auto. Koa ke vidis mnogu gi ima i zatoa se desavaat vakvi sranja po patistata
добро јас побарав мислење мислам дека нема потреба од навреди.
ии не реков 3000cc конкретно туку реков од 2-3

Тој закон за возач почетник е најголема глупост што е некогаш направена, ако си е таков тип да вози над нормалното / ограничувања, прави финти и разни глупости со колата не му треба џип и со фиќо ќе направи глупост.

Тој закон за возач почетник е најголема глупост што е некогаш направена, ако си е таков тип да вози над нормалното / ограничувања, прави финти и разни глупости со колата не му треба џип и со фиќо ќе направи глупост.
И јас го имам истото мислење како тебе во право си не зависи колата зависи возачот.
исто како што рече можам да возам 160 со југо, а со ламборгини 60.
значи се е до возачот.
но исто така има и млади и неискусни возачи кои сакаат брзина, адреналин а тоа неможат да го добијат со пунто корса и др.
Тоа е неправда за тие млади возачи кои што не се како горенаведените.

Каде може да најдам Crankshaft position sensor за Opel Vectra B 2.0 DTI ? Пожелно на ново. :)

Ај мислење за Алфа Ромео 1.9JTD 16V со 140кс од 2004
конкретно за оваа
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/806032-ALFA-ROMEO-1-9JTD-16V-140KS-6BRZINI--04PERFEK

дали има голема потрошувачка и што е најбитно дали е скапа за одржување. Дали е тешко да се најдат делови за алфа. И дали често се јавуваат некакви проблеми.

Би сакал мислење исто како што побара Петар12345 само во врска со Ауди А6 2.0 ТДИ 2008 година.
Бидејќи нема таква кола на пазар3 или реклама5 еве линк од мобиле.бг
Еве овакво конкретно http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11352730183056822&f1=details&slink=3xfsi4
Немаш потреба од толкава кола.Подобро за помалку пари земи си некој убав хечбек и нека ти останат околу 2.000 евра за гориво,регистрација,сервиси...Како пресен возач со помала кола ќе ти биде полсено да се снаоѓаш во сообраќајот (паркирање,тесни улици...).За 7-9.000 евра имаш прекрасни хечбекови кои немаат поминато ни 30.000км.

Немаш потреба од толкава кола.Подобро за помалку пари земи си некој убав хечбек и нека ти останат околу 2.000 евра за гориво,регистрација,сервиси...Како пресен возач со помала кола ќе ти биде полсено да се снаоѓаш во сообраќајот (паркирање,тесни улици...).За 7-9.000 евра имаш прекрасни хечбекови кои немаат поминато ни 30.000км.
не колата не е за мене таткоми сака да ја смени колата и се двоуми меѓу ауди а6 и мерцедес е класа инаку фала за советот јас сеуште немам возачка а кога ке земам имам дома фиат пунто додека да поминат неколку години потоа ќе размислам за моја кола

Ај мислење за Алфа Ромео 1.9JTD 16V со 140кс од 2004
конкретно за оваа
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/806032-ALFA-ROMEO-1-9JTD-16V-140KS-6BRZINI--04PERFEK

дали има голема потрошувачка и што е најбитно дали е скапа за одржување. Дали е тешко да се најдат делови за алфа. И дали често се јавуваат некакви проблеми.

Мх мххх. Земај одма. Инаку моделот е 156, редизајнот. прекрасен е. Економичен дизел, можеби не колку на голф3, ама затоа многу побрз и поеластичен. Не е толку скапа за одржување. Ако е се она што е наведено вистина, одлична кола. (пробај да му спуштиш нешто на цена, не е ефтино.) :)

не колата не е за мене таткоми сака да ја смени колата и се двоуми меѓу ауди а6 и мерцедес е класа инаку фала за советот јас сеуште немам возачка а кога ке земам имам дома фиат пунто додека да поминат неколку години потоа ќе размислам за моја кола
Подобро нека земе мече е класа, па А6, па алфата
така јас би ги распоредил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom