Сакам да купам Пежо 307 2.0 hdi. Дали има некој искуство со оваа кола, па да ме посоветува дали е ок, како е задоволен, и сл. Имам околу 5000 евра мислам дека можам да купам сочувана 307ца.
Фала
Некој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да купам Пежо 307 2.0 hdi. Дали има некој искуство со оваа кола, па да ме посоветува дали е ок, како е задоволен, и сл. Имам околу 5000 евра мислам дека можам да купам сочувана 307ца.
Фала
Некој![]()
tnxДругар мој има 1.4 па добра е, освен шо брчи ко пајка тоа мајтап му правиме ама супер е количето и удобно и прегледноИ секако десниот фар му гори редовно, некоја си фабричка грешка
![]()
Другар мој има 1.4 па добра е, освен шо брчи ко пајка тоа мајтап му правиме ама супер е количето и удобно и прегледноИ секако десниот фар му гори редовно, некоја си фабричка грешка
![]()
Стварно на скоро сите што ги имам видено пежоа 307 сите некаков проблем имаат со десниот фар што е проблемот со тие?
Стварно на скоро сите што ги имам видено пежоа 307 сите некаков проблем имаат со десниот фар што е проблемот со тие?
Абе мислам дека фарот не е проблем, колата дали чини е прашањето. Моторот хди дали е добар, пошто како што јас можам да видам и да чујам други 307ци многу добро работи, а имам и возено таква 2.0 и ептен добро иде.
Јас имав Пежо 307 1,6 хди,екстра автомобил,само гледај да не е враќана километражата ако е купуваш од плац,и секако ми гореше сијаличката постојано ама ништо страшно х7 се сијаличките.Уште една мана се буферите,се наоѓаат одпозади,многу се чуствуваат нерамнините,дупките,можеш да ги смениш со понови од серијата на 307 од 2006 редизајн.Некој![]()
се додава еден електронски стабилизатор за напојувањето за сијаличката. ги има во карс корнер... околу 1200-300 денари се по фар. му го намалува напонот за 1,5 волт и така сијаличките стануваат многу долготрајни... ова важи за сите коли, а поготово за оние што им прегорува почесто сијалицата...Стварно на скоро сите што ги имам видено пежоа 307 сите некаков проблем имаат со десниот фар што е проблемот со тие?
Да не знаеш точен назив за ваков стабилизатор може на ибеј да е поефтин.се додава еден електронски стабилизатор за напојувањето за сијаличката. ги има во карс корнер... околу 1200-300 денари се по фар. му го намалува напонот за 1,5 волт и така сијаличките стануваат многу долготрајни... ова важи за сите коли, а поготово за оние што им прегорува почесто сијалицата...
.
како да го извадам пепелникот од опел астра Г ???
скроз да ја извадам паднаа некои пари таму па да не тропаатДа ја истресеш или да ја извадиш скроз?
скроз да ја извадам паднаа некои пари таму па да не тропаат![]()