На алфа 147 2006 ?На која кола и која година, ако не ти прави со обичните тогаш треба лажњак да се стави, прашај во дог секјурити или прогуглај за поефтино со отпорник дали може да си направиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На алфа 147 2006 ?На која кола и која година, ако не ти прави со обичните тогаш треба лажњак да се стави, прашај во дог секјурити или прогуглај за поефтино со отпорник дали може да си направиш
На алфа 147 2006 ?
Незнам за алфа, прашај во дог или на друго место дали требаат коректориНа алфа 147 2006 ?
Барам кандидати што ќе ме разубедат да не купувам Алфа 147
Имам кола, немам толку потреба(постара и помала)....но сепак некако сум решил да земам Алфа. ј..га, првата детска љубов не се заборава![]()
razlicni se...kaj nekoj imas popust za osiguruvanje i sl.Техничкиот преглед и осигурителните се иста цена или се разликуваат? Каде е најефтин низ ск?
Предлог за најефтина комбинација осигурување + технички?razlicni se...kaj nekoj imas popust za osiguruvanje i sl.
Зa технички ПСС a зa oсигурувaње нaјниските цени мислaм декa кaј сите се сличниПредлог за најефтина комбинација осигурување + технички?
Предлог за најефтина комбинација осигурување + технички?
Imam najdeno edna so 150 ks vo mojot grad. ja vozi edna albanka i ja prodava od lični pričini. Kompletno e servisirana i ocuvana e.....so nasi tabli e . 3600 evra pocetna cena
No me plaši odrzuvanjeto....kazuvaat deka alfite se skapi za odrzuvanje
baraj 159ka. thank me later.[DOUBLEPOST=1525459882][/DOUBLEPOST]Imam najdeno edna so 150 ks vo mojot grad. ja vozi edna albanka i ja prodava od lični pričini. Kompletno e servisirana i ocuvana e.....so nasi tabli e . 3600 evra pocetna cena
No me plaši odrzuvanjeto....kazuvaat deka alfite se skapi za odrzuvanje
pa i realno mnogu podobro ke projde so golf 4 iako e postar. alfa ne e za nasive krs patista.Амсм техничкиот може на две рати, а осигурување јас сум 6 години во А.Д Осигурителна полиса, исто на рати може..
Мада кај и да одиш исти кур ти е сегде..[DOUBLEPOST=1525454583][/DOUBLEPOST]
Искусен човек си со огромно искуство во механика, така да не се секирам за тоа..
За 3600 евра Голф 4 уште се продава.
Премала е и тесно набиено, скапа предница која страда доста често, крцкаво тропкаво ќе си имаш занимација стално по нештоБарам кандидати што ќе ме разубедат да не купувам Алфа 147
Имам кола, немам толку потреба(постара и помала)....но сепак некако сум решил да земам Алфа. ј..га, првата детска љубов не се заборава![]()
BMW i Alfa 159 otpađaat poradi što kolata ke ja vozi i mojata sopruga, a taa nesaka dolgi i glomazni koli.
A za Alfata razmisluvam so srce...a ne so pamet, i zatoa GOlf 4 ne bi zel iako sum imal fantastični priliki