Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
На која кола и која година, ако не ти прави со обичните тогаш треба лажњак да се стави, прашај во дог секјурити или прогуглај за поефтино со отпорник дали може да си направиш
На алфа 147 2006 ?

На алфа 147 2006 ?

Батали ги тие лед сијалички стави си тие според фабричките и на раат ќе бидеш инаку да се стави лед сијалички и воедно треба да се стави и релеј за него за да не ти покажува дека грешки имаш

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Барам кандидати што ќе ме разубедат да не купувам Алфа 147

Имам кола, немам толку потреба(постара и помала)....но сепак некако сум решил да земам Алфа. ј..га, првата детска љубов не се заборава:tapp:

Имам кола, немам толку потреба(постара и помала)....но сепак некако сум решил да земам Алфа. ј..га, првата детска љубов не се заборава:tapp:

Ja bi na 159 JTD 150 KS..
Ili sportwagon....
Meraciii

Imam najdeno edna so 150 ks vo mojot grad. ja vozi edna albanka i ja prodava od lični pričini. Kompletno e servisirana i ocuvana e.....so nasi tabli e . 3600 evra pocetna cena
No me plaši odrzuvanjeto....kazuvaat deka alfite se skapi za odrzuvanje

Техничкиот преглед и осигурителните се иста цена или се разликуваат? Каде е најефтин низ ск?

Предлог за најефтина комбинација осигурување + технички?
Зa технички ПСС a зa oсигурувaње нaјниските цени мислaм декa кaј сите се слични

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Предлог за најефтина комбинација осигурување + технички?

Амсм техничкиот може на две рати, а осигурување јас сум 6 години во А.Д Осигурителна полиса, исто на рати може..
Мада кај и да одиш исти кур ти е сегде..[DOUBLEPOST=1525454583][/DOUBLEPOST]
Imam najdeno edna so 150 ks vo mojot grad. ja vozi edna albanka i ja prodava od lični pričini. Kompletno e servisirana i ocuvana e.....so nasi tabli e . 3600 evra pocetna cena

Искусен човек си со огромно искуство во механика, така да не се секирам за тоа..
За 3600 евра Голф 4 уште се продава.

baraj 159ka. thank me later.[DOUBLEPOST=1525459882][/DOUBLEPOST]
Амсм техничкиот може на две рати, а осигурување јас сум 6 години во А.Д Осигурителна полиса, исто на рати може..
Мада кај и да одиш исти кур ти е сегде..[DOUBLEPOST=1525454583][/DOUBLEPOST]

Искусен човек си со огромно искуство во механика, така да не се секирам за тоа..
За 3600 евра Голф 4 уште се продава.
pa i realno mnogu podobro ke projde so golf 4 iako e postar. alfa ne e za nasive krs patista.

Премала е и тесно набиено, скапа предница која страда доста често, крцкаво тропкаво ќе си имаш занимација стално по нешто
јас за тие пари отприлика земав bmw Е46 320d 150ps редизајнот, одржувано и сум презадоволен од квалитетот без разлика на годините и километрите, брзина, потрошувачка и се,
здравје следно или поновата 3ка Е90 или 5ката Е60 по можност аутоматик и со големиот профешнл екран

BMW i Alfa 159 otpađaat poradi što kolata ke ja vozi i mojata sopruga, a taa nesaka dolgi i glomazni koli.

A za Alfata razmisluvam so srce...a ne so pamet, i zatoa GOlf 4 ne bi zel iako sum imal fantastični priliki

BMW i Alfa 159 otpađaat poradi što kolata ke ja vozi i mojata sopruga, a taa nesaka dolgi i glomazni koli.

A za Alfata razmisluvam so srce...a ne so pamet, i zatoa GOlf 4 ne bi zel iako sum imal fantastični priliki

А Гранде Пунто 1.3?
Ланчиа Ипсилон од поновите?
1200px-Lancia_Ypsilon_Facelift_front.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom