- Член од
- 30 мај 2012
- Мислења
- 5.027
- Поени од реакции
- 2.889
hyundai accent ili i30На прашањето што најмногу ме интересираше, никој не даде барем еден одговор![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
hyundai accent ili i30На прашањето што најмногу ме интересираше, никој не даде барем еден одговор![]()
Accent ми е ептен ко за 50+ кола, а i30 нема испод 5000 еур така да во старт отпаѓа. Астра Х ми беше и сеуште е една од поомилените коли. Фабијата може да дојде предвид, само се плашам да не е мала, сепак е во рангот на Поло и Ибица.
Ne bi se slozil bas, od 2004 do 2007 astrite se gjubre, i dizel i benzin. Strasno nekvalitetni vozila. Poarno astra g da si zeme od poslednite 2006-7 so iskocija.земи астра х ГТЦ, лудница е колата, најдобро купе што можеш да го имаш до 4500 евра. Купе би ти рекол зошто не се утепани од возење и товарење роба и слични ствари.
Го заборави овој момент...просечно македонско семејство (со 3 член на пат)земи астра х ГТЦ, лудница е колата, најдобро купе што можеш да го имаш до 4500 евра. Купе би ти рекол зошто не се утепани од возење и товарење роба и слични ствари.
Ne bi se slozil bas, od 2004 do 2007 astrite se gjubre, i dizel i benzin. Strasno nekvalitetni vozila.
Го заборави овој момент...просечно македонско семејство (со 3 член на пат)![]()
Toa sto ti imas ne znaci deka gi biva. Postariot model se 100 pati poasalni i pokvalitetni vo sekoj pogled.Кој ти вика? Јас имам таква иста бензинец 2 години веќе, пали вози е колата[DOUBLEPOST=1522089481][/DOUBLEPOST]
да, сум го испуштил тоа![]()
Toa sto ti imas ne znaci deka gi biva. Postariot model se 100 pati poasalni i pokvalitetni vo sekoj pogled.
Za site ne, ama za ovie moze i kniga da ti napisamдобро, чим ти си експерт за сите коли на планетава да ти верувам тогаш
Рапидот е малку измеѓу, 20тина цм е пократок и малку потесен од октавиата.Accent ми е ептен ко за 50+ год кола, а i30 нема испод 5000 еур така да во старт отпаѓа. Астра Х ми беше и сеуште е една од поомилените коли. Фабиата може да дојде предвид, само се плашам да не е мала, сепак е во рангот на Поло и Ибица. Јас се лажам или Шкода немаат понуда во Ц сегмент?! Од Фабиа скокаат на Октавија...![]()
Za site ne, ama za ovie moze i kniga da ti napisamдобро, чим ти си експерт за сите коли на планетава да ти верувам тогаш
Proveri dali e skapana od dole , kaj pedalite (kocnica,gas), do pedalite levo imas edni zici koi vleguvat vo kabinata od tamu da ne podliza ili pisi na youtube hyundai water leak pa vidi sto probelimi imqt lugeto i kako se go saniraleИмам хјундаи ацент 1.3, 2005г.
Кај возачот и позади возачот теписонот е нонстоп мокар. Проверен е антифризот, системот за парно, тие отворите на браниците (капачиња)...
Немам идеа што друго да проверам, од каде пушта вода?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Казанче за кабина за парно, како и да го викаатИмам хјундаи ацент 1.3, 2005г.
Кај возачот и позади возачот теписонот е нонстоп мокар. Проверен е антифризот, системот за парно, тие отворите на браниците (капачиња)...
Немам идеа што друго да проверам, од каде пушта вода?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk