Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Можат да се царинат само возила со Еуро4 мотори па нагоре.
Тоа го знам ама отворив бугарија и германија од таа марка на џип од 2003 до 2005 и одбрав еуро 4 и ми даде дека има од тоа некој беа 2003година

Тоа го знам ама отворив бугарија и германија од таа марка на џип од 2003 до 2005 и одбрав еуро 4 и ми даде дека има од тоа некој беа 2003година

што ќе ти е тоа чудо, ќе те изеде жив, ќе платиш више за дефеци и одржавање него што вреди колата.

ne e samo da e euro4, i od 2000 ima benzinci koli so euro4 pa ne pominuvaat. Ima i drugi zahtevi ne e samo motorot. U globala treba da e modelska 2006 pa pominuva.[DOUBLEPOST=1520086686][/DOUBLEPOST]
што ќе ти е тоа чудо, ќе те изеде жив, ќе платиш више за дефеци и одржавање него што вреди колата.
ako zeme nekoj asalen so racen menjac ova nema smrt.

Дали може некој да ми каже од прилика како се движат цените на металик боите.Ми ја закачија колата на задната врата па треба да ја шприцам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали може некој да ми каже од прилика како се движат цените на металик боите.Ми ја закачија колата на задната врата па треба да ја шприцам.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ако ти ја закачиле длабоко, треба местото да го истругаш до гол плех, да го искитираш, па пак да го истругаш и после е фарбањето во комора, во спротивно ќе се знаат точки.
Бојата ваљда над 300-400 денара металик.

Некој да продава ваков компјутер за лпг....Ланди омега плус? :(:)

Attachments

• Landi.jpg
    Landi.jpg
    227,2 KB · Прегледи: 29
Некој да продава ваков компјутер за лпг....Ланди омега плус? :(:)

Кај отпад каде што растураат колите само ако имаш среќа да ти се погоди инаку чини од 150 еура па нагоре

Sent from my iPad using Tapatalk

Кај отпад каде што растураат колите само ако имаш среќа да ти се погоди инаку чини од 150 еура па нагоре

Ваков нема не се произведува веќе, и во плимонт кај шо го местев уредов го немаат.....реков половен дан се најде некој да има, а за 200 евра нов уред ќе наместам.

На око ми падна еден Ford Mondeo 2.0 TDCI од 2009 та година па нагоре. Некој да ми кажи какви се овие американскиве машини во склоп на моторот со Пежо и Мазда оти многу слушам од Форд да се бега како ѓаол од темјан.

Ваков нема не се произведува веќе, и во плимонт кај шо го местев уредов го немаат.....реков половен дан се најде некој да има, а за 200 евра нов уред ќе наместам.

Чекај малку,мислиш дека ова компјутер е за ЛПГ плински уреди Ландиренцо? А јас мислев дека е за кола инаку постои такви слични и за кола не е само за плински уреди . Па постои можност од друг модел да се комбинира или модификацира на пример наместо Ландиренцо со Ловато има и фабрички вграден компјутер за некои коли со можност како додаток за приклучок и за плински уреди .

Чекај малку,мислиш дека ова компјутер е за ЛПГ плински уреди Ландиренцо? А јас мислев дека е за кола инаку постои такви слични и за кола не е само за плински уреди . Па постои можност од друг модел да се комбинира или модификацира на пример наместо Ландиренцо со Ловато има и фабрички вграден компјутер за некои коли со можност како додаток за приклучок и за плински уреди .

Да Ланди рензо е омегас плус...е сега на реклама 5 има слични компјутери на ланди омегас плус, само не сум сигурен дали би биле компатибилни на мојов уред

Здраво. Купив комбе пред некое време киа беста 2.2 обичен дизел и забележав голема потрошувачка на гориво некаде 12-13. Мислам дека е премногу за комбето зошто не е големо. А и ваѓа црн чад кога ќе го туражирам или во возење?
20180304_172119.jpg
Еве што остава после туражирање 2-3 пати

имам проблем со пежо 206 1.4 хди од прва при долго верглање не пали, од втор пат повторно по долго верглање ке запали.. некогаш пали од прва , проблемот се јави при пад на температура под 0. што може да биде проблемот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom