значи мерцедесот е еуро 3 на сигурно? неможи да се царини?
Можат да се царинат само возила со Еуро4 мотори па нагоре.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
значи мерцедесот е еуро 3 на сигурно? неможи да се царини?
Тоа го знам ама отворив бугарија и германија од таа марка на џип од 2003 до 2005 и одбрав еуро 4 и ми даде дека има од тоа некој беа 2003годинаМожат да се царинат само возила со Еуро4 мотори па нагоре.
Тоа го знам ама отворив бугарија и германија од таа марка на џип од 2003 до 2005 и одбрав еуро 4 и ми даде дека има од тоа некој беа 2003година
ne e samo da e euro4, i od 2000 ima benzinci koli so euro4 pa ne pominuvaat. Ima i drugi zahtevi ne e samo motorot. U globala treba da e modelska 2006 pa pominuva.[DOUBLEPOST=1520086686][/DOUBLEPOST]Тоа го знам ама отворив бугарија и германија од таа марка на џип од 2003 до 2005 и одбрав еуро 4 и ми даде дека има од тоа некој беа 2003година
ako zeme nekoj asalen so racen menjac ova nema smrt.што ќе ти е тоа чудо, ќе те изеде жив, ќе платиш више за дефеци и одржавање него што вреди колата.
Дали може некој да ми каже од прилика како се движат цените на металик боите.Ми ја закачија колата на задната врата па треба да ја шприцам.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Некој да продава ваков компјутер за лпг....Ланди омега плус?![]()
Ваков нема не се произведува веќе, и во плимонт кај шо го местев уредов го немаат.....реков половен дан се најде некој да има, а за 200 евра нов уред ќе наместам.Кај отпад каде што растураат колите само ако имаш среќа да ти се погоди инаку чини од 150 еура па нагоре
Sent from my iPad using Tapatalk
Ваков нема не се произведува веќе, и во плимонт кај шо го местев уредов го немаат.....реков половен дан се најде некој да има, а за 200 евра нов уред ќе наместам.
Чекај малку,мислиш дека ова компјутер е за ЛПГ плински уреди Ландиренцо? А јас мислев дека е за кола инаку постои такви слични и за кола не е само за плински уреди . Па постои можност од друг модел да се комбинира или модификацира на пример наместо Ландиренцо со Ловато има и фабрички вграден компјутер за некои коли со можност како додаток за приклучок и за плински уреди .
Да Ланди рензо е омегас плус...е сега на реклама 5 има слични компјутери на ланди омегас плус, само не сум сигурен дали би биле компатибилни на мојов уредЧекај малку,мислиш дека ова компјутер е за ЛПГ плински уреди Ландиренцо? А јас мислев дека е за кола инаку постои такви слични и за кола не е само за плински уреди . Па постои можност од друг модел да се комбинира или модификацира на пример наместо Ландиренцо со Ловато има и фабрички вграден компјутер за некои коли со можност како додаток за приклучок и за плински уреди .
Прегледај го приврзокот 186663
Еве што остава после туражирање 2-3 пати